[Woo U] UNI.T 討論區 (3) - Begin With The End, Our Name UNI.T

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Cls ga...點解佢地d歌咁撚正
諗起busking完左果陣 祖祖上台又同我地玩
God......yoonjo!!!!
嗌完有冇怕醜

之前睇啲fancam 佢又要嗌又要老尷
好cute
今次冇
不過都係我NC.A cute cute d
Yes I’m fine I am sober
I am fine I’m so alright
Yes I’m fine touch me softer
Just like the days we shined I feel fine

又拍拖
二條廢青
佢地交流緊禦夫術姐...睇嚟我今晚要做好作戰準備,老婆祖豬返嚟唔知用咩引我交功課...飲定兩支紅牛應該無錯...
夠鐘食藥喇
啪左粒_哥...而家等佢返嚟
又搞事牙變態佬
我好掛位佢地...
我都好掛住佢地
送佢地上車再目送佢地走果刻。。
我唔知佢地之後有乜方向先係最擔心...唔想佢地要去幫人打工受苦..
祖祖唔擔心啦。。係知元姐姐同Woohee姐姐
二個都不後生
知元有人訂左...

WOOHEE咁有料 ,如果佢肯...我破產都肯娶佢啦..幫我生幾件就好啦...
好擔心你,真係遲早毒發身亡
到時呢度又少個手足9up
為左熙熙嘅幸福,我出晒力咁令佢幸福又有乜所謂
我都想比幸福NC.A...滿滿比晒佢

繡至不玩了 ?

181016 #UNI_T #UNIT 官咖更新

FROM. UNI.T 繡至

To: 這世界上獨一無二 UNI.T的牛奶們 <3 李繡至珍貴的粉絲們 <3

我們牛奶們~~ 你們好嗎? 我是 UNI.T 里排行第9的繡至 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 一直以來都是我看著粉絲們寫給我的信又哭又笑的, 現在換我寫了呢 哈哈 這是我第一次寫親筆信給粉絲們呢..
平時有很多想說的話, 但是不知道要怎麽開口 從什麽開始説起呢... 各位在寫信的時候也是不是這樣的呢 ^____^
嗯... 各位也知道的, 我在 The Ark, Real Girls Project, UNI.T! 這三個組合都有活動過. 對我來説每一個都是無可替代, 非常珍貴的組合. 真的...! 但是最近更加不捨得 UNI.T 的原因是, 因爲現實情況的關係 這好像是我的最後一個組合了. 說到這個話題總是覺得很遺憾很傷心, 但是我也很感謝能夠有這個機會 作爲歌手李繡至來向大家道別. 之前都是很突然離別, 連最後的話也沒有機會向大家說. 我覺得非常慶幸, 因爲現在還可以和粉絲們問候遵守禮節, 而不是不告而別. 我在歌手生涯中最大的收穫應該是人與人之間的姻緣了. 給了我很~~多愛的20位成員們以及shield, p's, 牛奶們!! 還有爲了讓我站上舞臺而給予我非常多幫助的工作人員們..! 你們都是上天賜給我最棒的禮物. 我們牛奶們 謝謝你們出現在我的人生里. 無論你們是在什麽時候認識我的..! 謝謝你們一直珍惜和喜愛李繡至這個人. 托各位的福, 我的18, 19, 20, 21歲都很耀眼, 很幸福! 我不會忘記和各位之間的種種回憶的! 還有我現在已經21歲了, 一起填滿我無限的未來吧! 大家請相信我, 我也會相信大家的 <3 我非常珍惜以及愛你們哦 <3 謝謝<3
- 2018年10月的某一天, 小可愛李繡至上 <3

http://cafe.daum.net/official.UNI.T/hNPX/26
翻譯by The UNIT.tw / 轉載翻譯請註明 The UNIT.tw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞