[Woo U] UNI.T 討論區 (3) - Begin With The End, Our Name UNI.T

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
我好想攬實佢...
佢都喊得好利害...可能驚DIA都要等好耐先CB...
有乜慘過執一隊
她...可能要經歷多一次...
就係執兩隊
我suji, the ark, rgp唔知執左未
jiwon spica
rgp執得唔執都冇乜分別

繡至贏啦
佢都喊得好利害...可能驚DIA都要等好耐先CB...
有乜慘過執一隊
就係執兩隊
我suji, the ark, rgp唔知執左未
jiwon spica
rgp執同唔執都冇乜分別

繡至贏啦
Sori去左solo
唉....記住呢個世界...好人也好...好努力去做也好,結果都係無回報...最多係有啲回憶,回億好同壞你都要接受...總好過無經歷過既遺憾...

我希望佢地都知道...佢地已經好叻叻豬...好過好多滿腦借口既人....或者根本無機會去做自己想做既事既人...
今日我NC.A唱左好多次UNI.T既歌
由節目第一集開始追
話咁快就解散 有d唔捨得
咁快就一年過去
我覺得比mbk間垃圾公司管想紅都難
https://www.youtube.com/watch?v=8hy-lKsANe0
重演選秀時既表演...佢地真係好正好專業...點解咁都生存唔到...真心悲!

如果响香港已經起過好多所謂偽人..
181013 #UNI_T #UNIT SNS
胤祖 IG 更新

大家好 我是胤祖.
昨天音樂銀行結束之後, UNI.T 的活動也正式結束了 The Unit 播出已經一年了, 一年里真的有了很多的變化. 多虧有了粉絲們, 我才能夠再次出道 以 UNI.T 的身份進行活動時結下了很多很好的緣分, 也和牛奶們留下了很多幸福美好的回憶 這一年真的過得很充實呢. 有開始的話就一定會有結束, 想到又要再次經歷這個過程就感到很害怕. 不過因爲這次是知道結局的開始 感覺上自己已經做好了一定的準備 以爲這樣就沒問題了, 但一想到從今天開始就沒有辦法每天都見到 UNI.T 和牛奶了 心理還是很難過. 不過我們以後還是會一直見面, 所以會放下遺憾的心, 只記住我們一起擁有的幸福回憶. 雖然沒有辦法像現在這樣九人常常在一起, 不過也會在各自的位置上努力的 請繼續爲我們應援哦!
一年里給予 UNI.T 那麽多喜愛和幫助的大家, 非常謝謝你們. 我們牛奶們也辛苦了了 謝謝你們. 還有我們 UNI.T 成員們 真的很開心可以和你們一起度過這段幸福的活動期間, 從你們身上真的學到了很多東西, 希望你們以後也能在各自的位置上繼續發光 辛苦了 以後也一直見面吧 愛你們 ♥️ 最後 一直在等待我的粉絲們 真的很抱歉. 爲了不讓你們感到不安 我會一直努力的. 謝謝你們讓如此不足的我成爲那麽幸福的人. 我會努力成爲有能力報答這份愛的胤祖.
直到現在都是 UNI UNI UNI.T!

豫彬: 胤又哭....哼 愛你啊❣️❣️❣️
宜珍: 胤又哭...?
NC.A: 胤又哭!!!!!
Melody Day 宥敏: 親愛的辛苦了 💕
姜敏熙: UNI.T 最棒了! 會一直記得你們的 <3 真的辛苦了!

https://www.instagram.com/p/Bo3Ra_dF-V9/
翻譯by The UNIT.tw / 轉載翻譯請註明 The UNIT.tw

#J大
我都喊咗
謝謝jojo&unit
透爸...

sorry...我真係好唔開心中
隔離pd48出concept圖幾熱鬧
追限定團唔會有好下場
以前IOI 而家UNI.T
限定團由day1就已經開始倒數
限定團由day1就已經開始倒數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞