會唔會有人由SL SP 變男女朋友?

643 回覆
12 Like 71 Dislike
唔係
lm
有咩唔比
講到尾你唔肯走啫
block 晒contact 點搵都唔覆
唔信佢會再搵到你
過來人話你知 你地無可能
叫多陣春好停啦
好快你會發現世界好大 而家咁樣好傻鳩
對方可能都係高手
D言語偽術講得好
個女仔唔肯自己醒覺block都無用
轉頭人地搵佢又耳仔軟
我識果個係
條友幾歲
唉 講真 就算迫佢比左名份你 佢唔對外公開 照話自己available 其實同冇拍拖係冇分別 同埋你會好冇安全感
我個件咪咁囉 照張相都唔得 怕我post佢wor
我連同朋友講起佢都唔得
唉 快d搵個好男仔啦 sp真係唔會變男女朋友 男仔將性伴侶同女朋友分得好開 我地對佢地黎講係公廁係雞咋
Exactly
人係犯賤既 明知仆街都中個頭埋去
不過我信終有一日自己會打救自己
我仲等緊個位 會好開心拖住我話比身邊朋友知我係佢女朋友既男仔(:
我都係第一次 以為自己玩得起 又真係好鍾意佢 就心諗 佢要玩我咪陪佢玩
沉船真係好慘 你好care佢好緊張佢 但佢其實唔give a shit
你同其他男仔出街想佢呷醋 sorry佢係唔會 佢不知幾想你快d搵到另一個 佢少d麻煩添
不過點都好 都青春既 曾經這樣深愛過haha
但係佢做d野又令我覺得我地有機
好想走
我知自己冇下個就走唔到
所以努力揾人chat
但暫時冇人過電
你呢?
識自轉呢?
我都冇
試過 無結果
樓主加油
大家開心姐,如果佢唔再做sp,變男女朋友無問題,自己接受到就得。
唔洗錢算唔算係雞/鴨?
醒下啦 快撚啲醒
呢壇嘢真係得你自己先幫到你自己
做人sp 講緊嘅係 你幾靚/型幾叻性格幾好都已經無用
因為你地啲step由開頭已經錯撚哂
同埋搵sp嘅你地係抱住搵另一半嘅心態去搵?
如果唔係嘅 唔該諗返起個初衷:
就係得 各 取 所 需 呢四個字 勿忘初衷呀屌鳩你
我諗你地都係貪唔洗上身又有人陪/滿足需求先扑
做咩扑完個嘢又要倒返轉頭話想對人負責任?
科學上係解釋到錫過攬過扑過係會刺激荷爾蒙分泌
令大腦產生鍾意左佢嘅感覺 對佢上咗癮咁
所以 如果你唔想繼續呢段/再經歷呢種無果可結嘅關係
唔該 唔好再同佢出去 你一繼續就只會令啲荷爾蒙持續分泌 根本就斬唔到纜 只會沉得更深 唔信嘅你可以繼續試下
重點:唔好再搵sp喇 正正經經拍個拖 一齊周圍去周圍食 接大家放學放工 煮下飯仔 得閒出去影下相放下閃 拖住手仔行街街都唔洗左閃右避 有感情基礎之下先發生sex 咁樣咪仲幸福 係咪先?
尤其是樓豬你係女仔我先咁L認真覆你 抵請我食餐飯喇掛
不過男女都通用 身邊都有見過男仔係沉船個方
冇架
只會愈搞愈複雜
比你拍到拖都會好多交鬧
你段感情冇基礎係度
睇死你鬧交果陣屌柒條仔氹你都係因為想屌西
唔係真係中意佢果類野
我明 但做唔做到又另一回事
我都覺得我會 早啲抽身走人就啱 我會努力架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞