會唔會有人由SL SP 變男女朋友?

643 回覆
12 Like 71 Dislike
咁我講個真人真事比你聽
有個兄弟本身就有個拍拖幾年嘅女朋友
咁有晚成班出去gathering 有飲酒
咁其中一個frd個呀妹都在場 散場個時個兄弟就送呀妹返去(因為佢呀哥個時送女朋友所以變左由兄弟送)
個晚呀妹隻豬比左兄弟 呀妹都明知佢有女朋友
連處都賭埋 呀妹之後一直做你口中所講嘅secret lover
維持左一年左右 兄弟個晚生日party
正印在場 呀妹都在場
因爲太撚愛佢好想陪佢過生日
結果不請自來 咁都無事嘅本身
之後呀妹無啦啦自爆 同正印講佢地上過床
結果 兄弟憎撚到呀妹仆街
只係拋低左句:我同你玩下架咋就衝左出去追返正印
睇到呢到 你醒未?
雖然同你本身個case有少少出入
但佢地都係無諗過搵大家做sp 都係意外做左
好想同你講 真係無結果架
當對面一拍拖嘅時候只會一腳伸開你
下場只會傷心到入骨 離場止蝕呀傻瓜
免費閪why not呀
block哂contacts有幾難 取決於你肯唔肯做
定甘心沉淪落去 把口一路叫春 一路踢開幫你既人去跳海
點解係過多兩三日
暫時未做到
總之永遠唔好覺得自己係例外
如果真係有轉機 根本唔需要你不繼搵小細節黎氹自己
如果佢真係有意思 會正正因為段關係既不確定性 而做更多更切實既行動黎證明 而唔係似有幻無既曖味

除左覺得自己係例外
好多女人奶野就係因為唔捨得 甚至甘心比人糟塌
咁就條路自己揀 仆街唔好喊
做緊悲劇女主角好似好好玩啊 但你玩唔起
如果佢打八號波都堅持要黎搵你既話
咁就諗得過
SL點解?
=偷食?
好似電話咁
你唔用開套又點會突然將佢買套mon 貼錫住用呢?
..... 我咁岩都有一個 懷疑同一個人 但我個grad 左
緊係食左先再搵籍口離場啦
講得inspired因為自己仆過街
仆一次唔緊要 最緊要識爬起身識醒
唔好淪為仆街磁石!
放左手 將來大把幸福等住你
應該係未去到想拍拖掛
係想屌既冇分天氣
唔係搵你屌閪 係純粹搵你
係真唔係呀
如果姐
又唔代表啲咩 打風放假悶搵人攝時間都得
係大把選擇呀
不過高level 你太多 易食
屌著先
如果真係有呢個男仔,你會將你過去話佢知嗎,幾想知
既然你都識咁講
咁仲使乜人屌醒
你自己都醒到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞