會唔會有人由SL SP 變男女朋友?

643 回覆
12 Like 71 Dislike
「更差」, 即係兩件事都差?
同個當時愛又係一齊緊嘅人搞有咩錯

點解唔可以係真心愛, 無後悔, 但過咗去
係都要屈人係"年少無知", "以為心愛"咁自以為是 咁唔尊重人感情?
咁鐘意令啲女仔委屈諗野
同你好似 又係開始個陣知佢有女友
佢話我好好 如果無女朋友一定會同我一齊 但都講到明唔會同條女分手

我從來無逼過佢做啲咩 我地一齊番工 佢係我老細 係公司佢對我好好 呢樣係令我唔捨得斷

佢份人好小心 一放工放假我地就變陌生人 唔會約出街唔會whatsapp傾電話

或者我地段關係係因為佢有女朋友先可以好似依家咁開心 佢分左手大家關係唔同左 就多左問題要面對

有時又會好矛盾 覺得咁辛苦同佢番工做野其實係幫佢儲老婆本比條女享福 我就捱到手都損埋 到頭來乜都無 我知自己攞黎無得怨
又一件傻閪
追哂d post,我係時候都要醒下
如果性冷感又有共識咪得囉,果啲叫外判
但真係好傻既 做人sp sl仲要沉船
你冇錯架 都係一種經歷 只要開心過就得架啦 不過真係要斷
覺得好岩玩,未識過人會陪我玩嘅野佢會陪我
同埋同佢之間有d好難忘嘅經歷

佢都話想,感覺佢有唔捨得,但又係到吊我癮,真係唔識分係友情定其他
唔想再傻落去 值得更加好 同埋想像到佢有女朋友會幾愛女朋友 自己就乜都唔係
其實我都係 好卑微
點好
努力唔比佢知我鍾意佢
下話
你睇#305 可能可以令佢鍾意你
有我便足夠
又話幫手追擊個post 人?
愛條毛咩
愛就唔會出軌啦
呢d 人凈係愛自己咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞