(5)泰國運毒案牙朗哭訴:同70人訓地下 日日洗廁所 皮膚病唔知好返未

1001 回覆
78 Like 5 Dislike
幾十連發
日日都享用到唔同人嘅杰精
補身到咁唔幾十連都對唔住佢自己
餅,你依排點?
泰國係咪都係咁熱?
你就好啦,我岩岩先收工
你仲可以係泰國放二十幾年假
牙朗仲有專人同佢服侍
嘆過大少
10/11
今日係1110
就好似有三條1排隊等梗插牙朗既0咁

一大早就有3個排住隊
牙朗啲皮膚病唔知好番未?
可能仲有其他病
大家要對牙朗有信心
牙朗依加係泰國展開人生新一頁
佢前前後後所付出嘅努力都好多
我相信佢斷唔會輕易放棄
少少病係打擊唔到牙朗嘅
男教師與7學生共浴被捕

http://lih.kg/bMezcS

次次見呢啲post就會返嚟探吓朗
朗,你宗教堂老師有冇抽你水
好想牙朗知道連登有咁多巴打支持佢
11/11
牙朗大把錢

係入便唔好講電話連電腦都有得用
牙朗午安
今日天氣好好,好舒服,你睇唔睇到出面既陽光?
牙朗有無同人玩PUBG
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20181111/58901541

免費加國遊仲有10萬報酬 18歲仔運毒回港斷正

18歲少年為搵快錢鋌而走險,涉嫌販運600多萬毒品回港被捕!警方毒品調查科早前接獲線報,在周六(10日)下午5時許,聯同海關在香港國際機場進行反毒品行動,其間截查一名由加拿大返港的18歲香港青年,關員於其兩個隨身行李篋內,撿獲約30公斤懷疑大麻花,市值約687萬港元,將他拘捕。撿獲的懷疑大麻花分別由30個真空膠袋包裝,然後再用黑色膠袋及上衣包裹,並放置在兩個行李篋內。

被捕的18歲青年姓楊,報稱任職跟車工人,涉嫌販毒,警方正調查毒品的去向及來源。據悉,被捕男子表示,有人早前透過社交平台,以「免費旅行」或「豐厚薪金」作招徠,著他到加拿大旅遊,包食包住,之後將毒品帶返香港,事成後可獲近10萬的報酬。
事主18歲 牙朗24歲
邊個會出黎先呢
佢越獄就可以開始遊戲
香港就黎轉涼 唔知泰國果邊天氣點呢
希望阿朗唔會冷親啦 不過監倉咁多人
應該唔會冷親嘅
條友事成有十萬銀
牙朗得八千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞