This梁天琦女支持者邊撚個黎?

344 回覆
20 Like 48 Dislike

Btw 我細個係睇依套 有冇人睇過

未睇過

《Biker mice from mars
證明你係90後
真係多撚謝青政呀
搞到我冇左個朋友
上高登識佢咁耐真係睇住佢慢慢變做另一個人

有料爆?隔離紅登華山派含撚撚都開左個post講個朋友入政黨入到痴左線

你係佢分身?

我識華山派
料就唔爆啦 費事煩

你識佢?佢屌盡本土派都係咪鬼來?
煩係指佢定係Charlotte Wong?

沙律姐如果一出手,一定煩到冇覺好訓

睇佢個reply就知佢戇鳩

不過都知道知答案
原來係議助黎
唔討論立場乜乜啦,佢係我見過最臭閪嘅八婆

你又識?

有料就爆 ok?
啲青政人入晒嚟
果然大難臨頭各自飛

乜青政有團結過咩?

咁熱狗內部都有分山頭,但係點批鬥都唔會好似青政而家咁冇晒人囉

你識佢?佢屌盡本土派都係咪鬼來?
煩係指佢定係Charlotte Wong?

沙律姐如果一出手,一定煩到冇覺好訓

睇佢個reply就知佢戇鳩

不過都知道知答案
原來係議助黎

其實你而家先發現新大陸?

你又識?

有料就爆 ok?

上面都講左
佢為人極小氣極港女
無朋友又鐘意亂鬧人
護士真係好撚啱佢讀成班八婆講是非

人哋不知幾多朋友
啲core全部都當佢係朋友成日一齊yo
青政搞到咁就係因為有班咁嘅人淨係識玩識食唔貼地
咁睇嚟青政管理層都真係好得班會員民心喎~

有料就爆 ok?

上面都講左
佢為人極小氣極港女
無朋友又鐘意亂鬧人

佢嗰種脾氣往往令佢將芝麻綠豆既事,推到一個極端
所謂既朋友,真係唔知有幾多係真心,有幾多只係買佢怕,又有幾多俾佢背後講過壞話

有料就爆 ok?

上面都講左
佢為人極小氣極港女
無朋友又鐘意亂鬧人

呢度真係好多青政人

現家先知?

有料就爆 ok?

上面都講左
佢為人極小氣極港女
無朋友又鐘意亂鬧人

人哋不知幾多朋友
啲core全部都當佢係朋友成日一齊yo
青政搞到咁就係因為有班咁嘅人淨係識玩識食唔貼地

本人出現?

人地擺明曲線

有料就爆 ok?

上面都講左
佢為人極小氣極港女
無朋友又鐘意亂鬧人

佢嗰種脾氣往往令佢將芝麻綠豆既事,推到一個極端
所謂既朋友,真係唔知有幾多係真心,有幾多只係買佢怕,又有幾多俾佢背後講過壞話

http://forum3.hkgolden.com/view.aspx?message=6662693&type=EP
撩陰腿is you?點睇華山派眾志狗?

Btw 我細個係睇依套 有冇人睇過

未睇過

《Biker mice from wars》
證明你係90後

利申90後睇過
低質post
哦 原來係佢 佢講野好低b架
沙律都唔識 人地係青政義工
聽講佢一路讀緊書 一路做緊巴治奧議助
訓醒無睇,條女有邊一句講錯?
咁睇嚟青政管理層都真係好得班會員民心喎~

你都係想借刀姐😆😆😆
沙律都唔識 人地係青政義工
聽講佢一路讀緊書 一路做緊巴治奧議助

講到佢咁勁,仲以為佢係核心成員添
點解咁多人做青政義工得佢可以做到議助
訓醒無睇,條女有邊一句講錯?

你真係岩岩訓醒

我冇話佢講錯
係話佢最後果句哈姆太郎又肉酸又突兀
佢仲自我感覺良好
條女吹雞比負評?多左咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞