This梁天琦女支持者邊撚個黎?

344 回覆
20 Like 48 Dislike
哩位係梁頌恆議助,睇電視見過佢

議助黎?
唔怪得梁頌恆講野咁on9

係咪佢教梁頌恆賴口音
洗唔洗咁都擺上黎批鬥

係批鬥就放上高登啦
點會放來連登

唔明個邏輯係邊
同埋高登都冇人睇架啦

高登多五毛同熱狗係連登部分會員吹

識上既緊係兩邊上
做咩貼人個fb?你想追人?死心啦你無行。

係呀 我想追梁天琦呀

Btw 我細個係睇依套 有冇人睇過

未睇過

睇過 細個覺得好型 好好睇
哩位係梁頌恆議助,睇電視見過佢

議助黎?
唔怪得梁頌恆講野咁on9

係咪佢教梁頌恆賴口音

梁仲恆就不嬲都戇鳩架啦
但人地得人支持嘛
Cap個無名氏嘅抽水留言又可以討論到兩版, 大家都好勇於討論啊.

梁頌恆議助仲要上過電視都叫無名氏

有無source

咁出名都重要source?
Cap個無名氏嘅抽水留言又可以討論到兩版, 大家都好勇於討論啊.

有無source

原來喺連登話自己係社運人果啲人其實個個都係吹水

真熱狗同本民青點會唔識沙律姐

有無source

唔知衛碧君小姐又會唔會喺fb笑連乜乜乜都唔識呢

呢啲貨色唔岩我,你慢用

有無source

我呢啲和平主義者唔一早開定戰搶左個勢先
到時沙律姐真身落場屠殺眾生就唔好啦
佢認真起上來無人係佢對手
真係多撚謝青政呀
搞到我冇左個朋友
上高登識佢咁耐真係睇住佢慢慢變做另一個人

有無source

咁咪又踢爆勇文青?
前幾頁條友話唔識佢ga

繼叫人唔好番高登又死上去後又一力作
真係多撚謝青政呀
搞到我冇左個朋友

有料爆?隔離紅登華山派含撚撚都開左個post講個朋友入政黨入到痴左線

你係佢分身?

有無source

咁咪又踢爆勇文青?
前幾頁條友話唔識佢ga

勇文青其實好似只係本民青義工

有無source

青政最打得係佢
幾個月由layman去到巴治奧議助,你估容易
真係多撚謝青政呀
搞到我冇左個朋友

關咩事,本身個格都麻麻...
典形到三十歲都未有另一半,原因係講野行為頂心頂肺鑽牛角尖,但自辯係獨立堅強太硬淨嗰啲........
真係多撚謝青政呀
搞到我冇左個朋友

典形到三十歲都未有另一半,原因係講野行為頂心頂肺鑽牛角尖,但自辯係獨立堅強太硬淨嗰啲........

唔覺呀,佢幾nice呀
真係多撚謝青政呀
搞到我冇左個朋友

唔覺呀,佢幾nice呀

佢單單打打趕人走,背住人講人壞話(朋友/青政內),搞割𥱊,搞分化
你又有無親身見過先.....
你尊重佢,做啱佢心目中既,佢咪nice囉,喺你面前

有無source

咁咪又踢爆勇文青?
前幾頁條友話唔識佢ga

勇文青其實好似只係本民青義工

唔係掛
平時咁惡係度打哂骰咁
原來義工仔黎?

有無source

青政最打得係佢
幾個月由layman去到巴治奧議助,你估容易

咁犀利?幾個月由馬伕做到變副練?
真係多撚謝青政呀
搞到我冇左個朋友

同紅登含撚鬼個po講既野一樣ge
真係多撚謝青政呀
搞到我冇左個朋友

唔覺呀,佢幾nice呀

佢單單打打趕人走,背住人講人壞話(朋友/青政內),搞割𥱊,搞分化
你又有無親身見過先.....
你尊重佢,做啱佢心目中既,佢咪nice囉,喺你面前

石元泰博係曲線熱狗
想引你爆多d野
打到共產黨未
文化建國未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞