This梁天琦女支持者邊撚個黎?

344 回覆
20 Like 48 Dislike

香港地,有塊閪就有人J架啦 理撚得你係咪臭
古語有云:豬扒也是肉

我原本諗:有奶便是娘?

諗諗吓,佢好似無奶。

臭閪都係閪,所以咪成班仔圍住,當正自己女神咁。不如照下鏡先?

你睇下護主啲狗咩貨色先啦,全部一岩一忽咁,咩lv既撚咪配咩lv既閪囉
聽人發開口夢話佢成日主動痴去啲比較有質素既仔度,但自己既閪性格嚇走晒人,自己又唔撚Gur

紅字
但無人落㗳

我聽人發開口夢話佢痴嘅仔有啲係有女朋友,懶係friend,但目的喺咩大家都知
正臭閪

睇高登個post
條友話由細睇到佢大係fb講兩句都被狗圍 仲要屈人毛

條女是咪樣又柒格又臭

四隻字
相由心生

人哋tg個名叫Angela Yuen咖,不知幾索

佢自稱將軍澳袁澧林添.............................

人無恥則無敵

我食撚左春藥 佢全裸對我m腳坐都唔屌佢啦
所以呢?

你班本民前狗唔好柒啦

佢自稱將軍澳袁澧林添.............................

佢成日話自己好靚㗎

唔知係咪佢覺得自己好靚,所以啲格好臭,同埋份人好假

一般女仔喇 有人J過佢架

現家真係咁 香港太多毒狗

佢成日話自己好靚㗎

唔知係咪佢覺得自己好靚,所以啲格好臭,同埋份人好假

一般女仔喇 有人J過佢架

我原本諗:有奶便是娘?

諗諗吓,佢好似無奶。

臭閪都係閪,所以咪成班仔圍住,當正自己女神咁。不如照下鏡先?

明明青政有一堆靚女,好似wxxx同exxxxx都ok
點解要屈就自己J個臭西港女
啲男人應該食錯藥

啲女唔受d厹
佢就來者不拒
睇完你地ge形容
終於明高登條友點解強調同個臭hi冇愛情
只當佢朋友/細路囡
條女fb幾多笑料
條女fb幾多笑料

佢facebook已經叫收斂左

人無恥則無敵

身型柒,對腳太彎一啲都唔直,無胸無腰

人無恥則無敵

身形佢無曬就算啦
佢應該最引以為傲係佢個樣呀,唔係點會十張有九張相都係擠眉弄眼既自拍照 但佢塊面又激大,妝又甩臉又油,鼻又扁又插蘇
聽人發開口夢話佢做咩去邊都要影十張八張自拍照先,配合不同既可愛表情

人無恥則無敵

身形佢無曬就算啦
佢應該最引以為傲係佢個樣呀,唔係點會十張有九張相都係擠眉弄眼既自拍照 但佢塊面又激大,妝又甩臉又油,鼻又扁又插蘇
聽人發開口夢話佢做咩去邊都要影十張八張自拍照先,配合不同既可愛表情

事實證明,由心而發嘅快樂靚過弄虛作假嘅八婆

身形佢無曬就算啦

係大頭相啊!塞滿左張相!

皮膚差,塊面同full moon一樣大,多油到可以拎黎煎蛋
唔自拍多幾張如何吸引班厹?

人無恥則無敵

身形佢無曬就算啦

事實證明,由心而發嘅快樂靚過弄虛作假嘅八婆

左二?個樣咁似細龜嘅?

左三幾靚
講講下變人身攻擊講人地個樣做乜鳩

人地政黨內部討論自己既野

你熱狗就走入來柒 成日泰博泰博 毓民毓民
唔怪得你條死肥仔日日比人當狗咁撚
講講下變人身攻擊講人地個樣做乜鳩

人地政黨內部討論自己既野

你熱狗就走入來柒 成日泰博泰博 毓民毓民
唔怪得你條死肥仔日日比人當狗咁撚

呢到係公開論壇
我入嚟講乜需要你管

咁人地批評政黨低質ge成員又使唔使你管?

唔怪得你地熱狗唔班葉政淳由鳩得佢吠la

身形佢無曬就算啦

樣衰唔緊要,臭格先乞人憎
都唔知班狗公係咪盲撚咗

身形佢無曬就算啦

都唔知班狗公係咪盲撚咗

相由心生啦
成鳩日閪口閪面講是講非既女,都唔荒會靚得去邊啦

都唔知班狗公係咪盲撚咗

相由心生啦
成鳩日閪口閪面講是講非既女,都唔荒會靚得去邊啦

重點係講自己朋友嘅事非
對住A講B,對住B講返A

好多人都覺得拎個真心出黎同佢做朋友好戇居
沙律姐見到咁多人抨擊你有諗過改?

睇完你地ge形容
終於明高登條友點解強調同個臭hi冇愛情
只當佢朋友/細路囡

求link
沙律姐見到咁多人抨擊你有諗過改?

xd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞