[I/A] Marvel Future Fight [30]你儲咗晶未?11月尾Black Friday所有制服半價

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
Mythic 完拎左ctp後再冇用過
仲要得五星
呢四隻邊隻行先好
唔夠宇宙+反派用
無星 鳥木 黑躍 (攞住兩把斧頭嘅大隻佬)
升完買制服又可以打一層
呢四隻邊隻行先好

制服
玩左mff咁耐最有運既一次
1000鑽6個終極高塔 值唔值
唔值
真係屌佢老母

宇宙魔方好撚卡

兩日跌得13粒 嘩難出到

唔怪得巴打都話 有緣份先升到 痴鳩線
我隊長一個月升到
IM用左一個月多
雷神用左個半月
Deadpool 到依家潛力都未升到
我到而家都未夠魔方升第2隻T3
Deadpool升潛力係所有角色中最慢
最尾個lv5, 比左50%射落去
搞掂
我升lv4 80%都炒
lv5 all in 100%燒晒所有羽毛麥晶算
iso8 其實點配?
例如冬兵中左hawk’s eye使唔使刷到angry hulk?
話口未完,女巫lv5 兩次50%都炒
基本上hawkeye係加攻之餘幫你加冷卻
如果你冷卻已夠,就刷嬲hulk或過載
不過你錢唔多既話我覺得就腳住先
iso8 其實點配?
例如冬兵中左hawk’s eye使唔使刷到angry hulk?
基本上hawkeye係加攻之餘幫你加冷卻
如果你冷卻已夠,就刷嬲hulk或過載
不過你錢唔多既話我覺得就住先

成日打錯字
All in 60%都升唔到
有時我諗係未我做左d咩有報應
提提大家 最後一日Gold event 記住攞reward
ISO8 正常9成角色都只用Overdrive 同Angry hulk
兩者有加攻 有忽防 係最好用嘅

不過新手未必有咁多金幣同卡片未咁好
用住hawkeye先都得嘅
之後先換返overdrive 都得

其實iso8 uru 好睇你卡片搞成點
新手記住冷卻同忽防最好都升滿先
所以卡片係最重要部分
deadpool lv 4 仲諗緊用10% 升好 定 100% 好
啲陰毛都無乜用...無所謂啦
無錢都要刷
不過我發現平均二百萬先刷到hulk/overdrive
咁刷得
我卡片攪極都係20%忽防
冷卻就夠數
請問black friday 係咪抵玩d 發夢會買2送1
送果d係咪會照計落vip到?
今年唔知有冇買1送2

以前係買5500水晶送5500

BF就買5500送11000 但送果D全部唔計

今年3個開始直接變左一買就11000水晶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞