[I/A] Marvel Future Fight [30]你儲咗晶未?11月尾Black Friday所有制服半價

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_zh-tw&bbsId=1207&id=975122
上年1+2已經取消咗全數計VIP
只會計買1入VIP
2會放去信箱 (唔計VIP)

2年前Black Friday就全數計VIP

btw 上年Black Friday活動一覽
http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_zh-tw&bbsId=228&id=975441
咁希望佢今年又改返啦 想沖VIP 打組隊同次元 藍色次元冇人權成日都唔爆
佢改得唔會改返啦
呢幾日情報狗居然無更新過?
出左話出牌王
之後就蛇王
咪剩係得呢樣...
想問細佬我之前買咗萬磁王嗰包
黎緊應該買靈蝶定等到黑色星期五買制服
我未試過隱藏關出普通6星sg
why not both

We Are Baby Groot 招人
80T2 以上

副盟 HKG Elite
50T2 以上

Line: wearebabygroot 或留 whatsapp
因為我無課 所以要取捨呀
課.
E隻驚課月卡 已經好好玩
打左咁多年手遊
真係MFF 係輕課 同重課
個感覺 都唔會差太遠

當然能力上有差

但係角色 大家都可以有

唔似抽蛋遊 重課 大爆死 棄坑 慘撚過帶綠帽
因為MFF 主要玩既野 都唔使靠機率黎玩
明買明賣 一隻角色 去到T2 值幾多錢
你可以計到
其他GAME 抽野 主要成份 要抽 抽到李家成仆街都未必有
我明白呀 不過都係之後先會考慮課
而目前我就唔知手頭上嘅水晶應該投資制服先定靈蝶包先
睇你對制服需求大d定每日多d bios大d
咁講 黑色星期五 半價 1年得1次
真係慳返啲水晶
我會揀制服 (個人意見)

靈蝶pack 幾時都有得買
而且長期無特價
分別就係小咗生體升原生同少咗羽毛

無課買制服要諗多少少
就係下年Avgener 4部分角色會有新制服
spiderman 電影又有新制服

最好買一啲預期短期都無新制服嘅制服
我諗我到時應該會買wasp、qs
Avenger個堆又要買既都買哂,未買既不如等下一套,反正未買既都唔係特別勁
有晶冇地方洗
不過唔會抽卡同ctp
http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_en&bbsId=2196&id=1020402

其實嚟緊更新 我估都係同上年3.7 差唔多
Gambit Event battle/Bio Sub
Sentry 6600水晶

如果買齊制服 應該都會用水晶買Sentry
不過小課都係忍手到Black Friday先用水晶
唔係漫畫fans
唔太識呢兩個人其實
下次t3 war machine & bw 邊集機會大d呢?
應該black widow
惟一一個最元祖但未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞