依家做緊寵物店,你問我答。

712 回覆
15 Like 44 Dislike
有,但樓上鋪真係無人知 同埋上手賣比我個時話執笠結果無哂客
有無做小動物,倉鼠兔仔天竺鼠果類?
呢d小動物到底係支那養殖場運港定係香港出世 同埋環境係咪又好似貓狗果d咁差
點分d糧同日用品係咪假貨
咁邊間係正貨....
唔通我同你講自己做緊正貨叫你幫襯我
Q-Pets係全行全正,但其他好多都出事
唔做啦 個d仲慘過貓狗,好撚多支那野
有無試過過d 情侶 / 家庭買貓,但睇佢地語氣都覺得當買玩具ge 心態?願聞其詳
睇罐既質地啦 同埋VCN
有架 我直接將佢地飛比breeder
q-pet 好少選擇
你又想做生意我又想買到正貨 留個tg / shop link睇下
一陣又比人話我係連登搵生意 你PM我啦
我留 tg: a0426530
因為我買開嗰間平好多 好驚買到水貨
想問下外國金豹貓幾錢入手

n.24色的

我領養咗隻主人要移民放棄佢嘅金豹

係wcf證書 捷克名黎

好想知咩價 點解可以咁貴買唔要佢

冇desex男仔

補充 出世紙寫繁殖級
我睇錯左 誤會左你有賣貓啫 唔好意思
暹邏貓幾錢到 見都幾多人養,但街鋪又好少
捷克3萬左右姐。
我識一個breeder 要唔要介紹?但你預都要二萬一隻 唔平的
大佬 上手個名臭左 我要搞好返佢都用左一段時間
有無賣江美儀代言果隻紐西蘭無殼物糧 meadowland 牌子? https://www.facebook.com/meadowland 睇佢facebook段片介紹好似好好想試下,如果有賣pm我地址黎幫襯你
有無賣江美儀代言果隻紐西蘭無殼物糧 meadowland 牌子? https://www.facebook.com/meadowland.hk 睇佢facebook段片介紹好似好好想試下,如果有賣pm我地址黎幫襯你
我無啊 你想要紐西蘭點解唔試Addiction或者K9呢?
前嗰排啱啱買咗隻風bb
去寵物店睇左成個禮拜先帶佢返屋企
明明睇嗰陣好乖
點解一返到屋企就勁百厭

不過都依然會咁錫佢
前嗰排啱啱買咗隻bb
去寵物店睇左成個禮拜先帶佢返屋企
明明睇嗰陣好乖
點解一返到屋企就勁百厭

不過都依然會咁錫佢
寵物展攞過試食包裝,本身隻貓好簡擇,但係一食呢隻就停唔到口好鐘意,所以會轉呢隻meadowland 俾貓貓食囉,咁我上佢官網買。。thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞