依家做緊寵物店,你問我答。

712 回覆
15 Like 44 Dislike
其實爛屎未必關乾濕事 反而係腸胃敏感既問題
係咪大D腸胃會好翻D定要換糧比佢食?
本身想領養 但太多人爭一隻貓 ,加上要好似求啲人比隻貓自己養 真係頂唔撚順

有邊啲鋪頭好推薦?
你係breeder到接返黎?
breeder餵咩糧先
問題係你想要咩貓先師兄
其實我咩貓得 就算家貓都無所謂,只係要求啲所謂既義工拎隻貓返嚟養。我做唔出
所以先焗撚住去買
講起異工,搵日都開返個post出黎爆下佢地衰野先。
咁巴打你個度有無啲貓咪? 唔洗名種 柒既都得
但要食生肉你介唔介意? 隻衰野咩都食唔到,只能夠食生肉。

tg 講ok?
幫狗沖涼會唔會虐待
你唔幫佢沖就絕對係虐待。
已contact你
離題問一問

貴婦狗狗 知道有糖尿同胰藏炎 (10歲幾)

睇左1個月醫生 ( NPV診所 )

今日唔知做咩突然飲水量又突然大增 個尿量仲要好誇張

肚下面又脹哂 仲要一直追水飲 係唔係斷佢水先好D....

本身9號覆診 應該過2日再帶佢睇醫生算
well...咁你有心理準備佢好大機會腹膜炎。盡快同佢睇醫生,要抽腹水。

斷佢水幫唔到幾多,記錄返佢每日飲幾多,流水左幾多比較重要。

希望樓主狗狗早日康復。
俄羅斯藍貓咩價位
你預齊所有野 2萬有找
終於搬左出黎自己住,想養幼貓(美短, 英短, 豹紋) 或 細狗,有經驗的。
問題係唔想去petshop買因為有朋友出過事 ,係咪搵breeder最好?樓主有無介紹?
介唔介意留TG傾?
我都想養左美短 求樓主介紹 中過伏
https://t.me/Tungggggggggg
我想問一問異短bb個樣要點睇先為止健康?旺角通菜街樓上有啲貓舍 去果度買可唔可靠?
咁易執咩
真心問 邊度會有
異短貓仔岩岩一歲 轉乾糧有冇咩牌子推薦 (而家食緊royal canin)?有冇話幾時要帶佢地定期body check下?唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞