依家做緊寵物店,你問我答。

712 回覆
15 Like 44 Dislike
琴日帶左佢睇醫生 開左止痛藥比佢
介唔介意比我知藥名?同埋咩事移位?
要返到屋企先影到
佢太肥手腳負荷唔到 除左減半食物同用減肥糧仲可以點幫佢減肥
年紀大唔大先?
兩歲
咁樣你唔可以吃關節丸,只能夠幫佢減肥同逼佢郁,同埋要多d 纖維比佢
琴日睇愛協叫我幫佢打骨針
巴打 想請教下如果呢個情況食白色樽B字頭牌子嗰隻關節丸有無幫助/有無壞影響?
之前睇過片介紹呢隻關節丸見功效幾顯著

新手行家 希望你唔介費冒昧請教
你哋點處理年紀大左既倉鼠
如何有效地清除貓咪既淚痕

金吉拉 3個月半
倉鼠唔太清楚 但一般都等佢自然死
有隻Topiclean facial cleanser幫到你
其實個問題係過重,而唔係退化,食幾多補品都無用啦。
宜家柴犬 豆柴係咪真係咁貴 成2萬幾3萬一隻
請問巴打知唔知道有無咩狗用既安全帶係可以好固定地將隻狗綁係車?
因為我隻狗係唐狗黎 好大隻 平時又好活躍
我上網睇過一D狗既車用安全繩係好弱雞
就咁一條繩扣係安全帶 我驚我隻狗大力得滯扯甩爛埋個扣
會唔會有D好D既方法可以將佢固定係架車度?
有背心仔架,同埋你去搵Max & Molly隻牌子就大加夠硬淨
你想要日本種?
或者有隻叫angel eye plus會幫到你
咁細個就食supplies 得唔得架
佢個隻美國制,其實係專for 佢細個打好底,大個唔洗食
想問邊隻牌子狗糧同罐頭比較好?
中位價 喂地盤流浪狗 狗媽生左b 想喂d罐罐俾佢
等佢多d奶水俾狗b 之後會捉去絕育
Thanks
Happy Dog其實好好,如果樓主餵流浪狗可pm,我叫老板比折頭你
有無小牧賣?幾錢
想問下養一隻哥基由買返黎, 到糧, 藥等各樣加埋要預幾多筆直
想養哥基好耐了 但唔想貿貿然去買 想做好功課先養
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞