[傾計App] HowsYourDate 把握最後時間脫離單身

1001 回覆
98 Like 25 Dislike
大家覺得個app 需唔需要寫埋網頁版

for 大家返工/ 屋企電腦用
Android 版 Profile,只要一編輯個人資料最尾個字撳 backspace 就會 force close,重新裝過都係咁。
Android 版 Profile,只要一編輯個人資料最尾嗰句打字 / 撳 backspace 就會 force close,重新裝過都係咁。
android version 幾多
電話咩型號
最好啦
Sony Xperia XZ2 Premium,Android 8.0
好多人match咗 連hi都唔講
主導權問題
會唔會女既講開場白其實 男既次次都好似例行公事咁say hello
好多人感覺係上班磨時間用 一過星期六日就潛左水
難譜d lunch time 就dead end左
有岩傾既就交換tg
整個web版

番工電話唔方便
比我地自己set版面顏色有冇得諗,男人老狗用粉男…
好多人感覺係上班磨時間用 一過星期六日就潛左水
難譜d lunch time 就dead end左
有岩傾既就交換tg

有時都幾冇心機玩
好似成日都比人攞黎sip時間咁,交換埋ig,但有陣時傾得好地地就突然消失
textarea個limit可唔可以set大啲 打幾句就唔夠位要分兩次send
同埋太易quote到對話,明明我只係向上scroll
可唔可以set做淨係detect horizontal scroll一段距離先quote
就算交換左tg都可以傾傾下人間蒸發
想問下巴絲打 你地通常傾幾耐先會想交換相
傾左幾知女仔一拎相就不了...
做朋友only
傾一陣
有個攞左tg傾左大半個月喇
而家一日先覆得一次
其實冇心覆就唔好覆咪算
覆左我我唔覆返你又搞到我好冇禮貌咁
如果見到對方個樣唔掂 應該點做
同佢幾岩傾 但唔敢問
我想同仔admin傾IT9野,但default女admin黎既喂
Uncle hapi你又玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞