★J慧中時間又到了(34)

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
Still. Capture
點睇我禽日去見工真係學連登仔寫人工3萬, 個HR見完我份CV就叫我可以走先
U 做譚仔
Fake 游b
just wait.......................................................................

still AD 2047 will have notice
Need you save
老猫你尋日又問阿媽拎咗幾錢
【LP6賣樓】新樓贈細佬 黃小姐:「500萬咋嘛」 黃母以為買咗沙田樓

黃小姐及其母親中秋買樓

日出康城LP6中秋賣樓,記者問及買家黃小姐用多少錢入市,她表示:「500萬零萬咋嘛」,主要贈90後細佬上車,表示一家人夾份幫手畀首期,其母黃太表示:「我地屋企大時大節都會買樓,生日呀、父親節呀,中秋節買份中秋禮物,10月1號再嚟過啦!

黃小姐對於樓市睇法,「唔識睇呀,應該冇問題啩」,對於加息,「都講咗咁多年,冇問題啦」。

黃小姐指是次是第一次買新樓,早前已經抽過幾次,今次籌號前所以揀到。一家現時於港島持有多個物業,黃太指:「我哋未住過沙田區」,女兒即更正:「唔係沙田嚟架媽咪...係將軍澳呀!」又表示鍾意LP6的會所,加上鐵路沿線冇咩揀。

https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20180925/58721181

點睇
未娶老婆黃小姐諗得過
連登仔家庭
似 chi na G樣
支那鬼子 等死吧

https://youtu.be/_pmVjJuJFU0
支鬼正垃圾!

當年完全冇軍師占算到Trump會當選
90年代 又成日9吹 中南海 好多 特異功能人士?去曬邊
佢會扮聖誕老人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞