★J慧中時間又到了(34)

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
iPhone低過2萬唔值得買,啲人跟風搞cheap晒
以前話 +X唔用手機,但以佢地位,根本唔使點用
2G時代果陣

use Apple
用 3台上網?
3HK
股神用傳統手機,不過買咗好多apple股票,應該係睇中idog夠多
拎住2萬蚊iPhone參加1000位遊行
lihkg係富豪討論區
連狗on99以為連登真富貴,個個話5舊每個月都俾,冇廣告就得,於是推出188VIp年費,結果被富貴連登仔屌到甩轆

連狗柒撚懵懵食甜筒
屌那星 又多個app要iOS 10
唔撚想up呀
老早講過啦,出iOS 12時生果會迫啲developer用iOS 10嘅特性,另類方式等舊機變磚,我部iPod touch 5只可以升到9.3.5,而家只係做搖控器,收音機

半變磚狀態,人哋硬件製造商就向下兼容,好似wifi晶片咁,最新嘅都仲係支援只能用A、B WiFi協議嘅裝置,冇話唔比你連接,生果正冚家剷嚟,未壞嘅令你用唔到丟去堆填區,屌那聲唔見環保狗講嘅?
所以咪撚信生果支持環保,同環保狗一撚樣鳩噏cap水嘅啫
生果行米高傻條舊路之嘛,軟件唔向下兼容,靠idog多製造行業標準,所以佢唔會用usb接口公開標準,自己搞接口,第三方用就收$$
apple嘅無損格式ALAC唔係被Flac開放格式打到冇市場,估仲係收緊錢,冇硬件商屌佢兼冇市場先開放格式任人用之嘛,撚屌嚟嘅
諗緊係咪要屈服
個app都緊要
骨氣

同我ipt 5共存亡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞