★J慧中時間又到了(34)

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
拎咗幾多cash
老老實實返一個月工喇
最cheap做m記
日日偷下嘢食咪算
講起m記
好耐之前做個暑期工個陣
有個pt同事收咗工買咗一盒雞翼
入廚房話自己執
之後攞咗4-5盒雞翼走

老貓can try
Answer me
$1
林鄭畀乞衣都500
He mean $1m
啃老confirmed
so rich
老猫點睇加息
ready
not relate to me
老貓點睇我碌卡送部ip畀女神
Rich
x2
rich就唔洗look card啦
可以呃分
rthk

gay feel

碌咭賺分,有cash都碌,生果比現水冇優惠嘅,ssp腦場唔同

Rich都可以碌咭,理由唔成立
老貓通知U

WeChat Pay 9-10月優惠|麥當勞買$20送$10券(附微信支付教學及大商戶清單)

WeChat Pay付款優惠又嚟啦!9-10月份WeChat商戶優惠又嚟McDonalds優惠!8月份果個$8.8係小商戶到用個優惠我就麻麻地啱洗,都係食麥記優惠最好用。除此之後,9-10月仲有交電話費優惠都可以睇下。

記得WeChat Pay付款時改返用信用卡付款賺埋積分/里數/回贈。未識點玩微信支付chok積分既話可以參考返→WeChat Pay信用卡積分/里數/回贈

WeChat Pay麥當勞優惠詳情(9-10月)

活動期限: 2018年9月24日至10月8日
優惠: 消費滿$20送$10電子現金券下次用
推廣期內最多可獲7張電子現金券
上限次數: 每日扣減一次
付款時不需要點開優惠券,只要消費金額滿HK$20,系統將自動扣除現金券
電子現金券有效期為獲贈當天起計20天(包括第20天),逾期未使用自動失效
WeChat Pay交電話費優惠(9-10月)

活動日期: 至2018 年10月5日
WeChat Pay香港錢包於「電訊繳費增值」繳付賬單、增值或購買話費/數據,付款滿HK$10,可獲得HK$5元電子現金券及付款滿$88即減$5
參與推廣的電訊商包括中國移動香港,環球全域電訊及中國電信國際
每位用戶於推廣期間最多可獲贈1次即減優惠
電子現金券需於30天內使用
WeChat Pay微信支付 付款步驟及圖解教學(向大商戶付款)

(注意!)此付款方法不適用於$8.8及$3現金券
打開WeChat,去「我的設定」
選「錢包」,再選「付款」
個QR code會彈出嚟,你俾呢個code個商戶有部黑色機仔掃一掃就可以付到款,夠要求金額嘅話就會有即時折扣
(注意!)係個QR code下面有個位可以睇到你用緊咩俾錢,記得改返用信用卡俾錢!唔知邊張有分可以參考返以下表格或者→WeChat Pay信用卡積分文章

https://www.mrmiles.hk/wechat-pay-payment/
但第一次要全費 不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞