[PC]OSU 集中討論區#3 全球多人音樂節奏遊戲

1001 回覆
18 Like 0 Dislike

買咗osu!tablet 2016幾個月,冇貼嘢枝筆同塊板依然完好無缺 利申貼板
不過有個friend同我同一時間買,佢啲士啤筆芯已經用晒 塊板仲要好多紋喺上面
佢話依家玩嗰陣會kick住

你有冇買osu store果枝筆 果枝筆入面唔使放電芯 會輕好多

out of stock

買板嗰陣會有埋支筆
普通繪圖版嗰啲係要入電芯嘅咩

買咗osu!tablet 2016幾個月,冇貼嘢枝筆同塊板依然完好無缺 利申貼板
不過有個friend同我同一時間買,佢啲士啤筆芯已經用晒 塊板仲要好多紋喺上面
佢話依家玩嗰陣會kick住

你有冇買osu store果枝筆 果枝筆入面唔使放電芯 會輕好多

買板嗰陣會有埋支筆

wacom唔洗

買板嗰陣會有埋支筆

wacom有唔知乜野電磁感應 osu!tab要入電去detect
tonight have ppl mp?

me

me

u

買板嗰陣會有埋支筆

wacom有唔知乜野電磁感應 osu!tab要入電去detect

可能舊嗰隻osu!tablet要,2016呢隻我買嗰陣盒入面支筆本來就唔洗入電

me

u

你班友太勁唔同你哋玩

買板嗰陣會有埋支筆

可能舊嗰隻osu!tablet要,2016呢隻我買嗰陣盒入面支筆本來就唔洗入電

舊要 新係新筆唔洗 btw store唔係仲係out of stock咩
搵晒深水埗旺角都無480
究竟邊到有得上網訂?

或者如果無既邊隻好?
同埋係咪是但一隻都買得過,好過490
究竟邊到有得上網訂?

或者如果無既邊隻好?

旺角starww搵到471 $460 屌唔屌得過?
究竟邊到有得上網訂?

或者如果無既邊隻好?

471淘寶買都唔使咁貴
Btw, 我舊嗰塊板就係471,我自己用落又唔覺有咩分別
究竟邊到有得上網訂?

或者如果無既邊隻好?

471淘寶買都唔使咁貴

但係因為471長方形佔空間同埋個人比較喜愛480個外觀,所以換左480
471送左比家姐,順便推左佢入坑

471淘寶買都唔使咁貴

但係因為471長方形佔空間同埋個人比較喜愛480個外觀,所以換左480

480你係邊到買?
或者知唔知網上邊到有得訂

471淘寶買都唔使咁貴

480你係邊到買?

我都係StarWW買,唔記得係11月定12月買,當時清貨特價$400有找
我今晚再幫你搵搵邊度有得買,但你最好唔好抱太大期望

480你係邊到買?

我都係StarWW買,唔記得係11月定12月買,當時清貨特價$400有找

好 thx
我都睇過淘寶好多都無貨

480你係邊到買?

好 thx
我都睇過淘寶好多都無貨

如果你早一個星期問應該就買到,事關我個fd 1月頭係StarWW買左塊,我諗應該係最後一塊黎

好 thx
我都睇過淘寶好多都無貨

如果你早一個星期問應該就買到,事關我個fd 1月頭係StarWW買左塊,我諗應該係最後一塊黎

me

u

你班友太勁唔同你哋玩

ranked你最高pass到幾多星? 唔計airman

me

u

你班友太勁唔同你哋玩

ranked你最高pass到幾多星? 唔計airman

8星

471淘寶買都唔使咁貴

圖定老母
冇家姐圖冇人屌
冇家姐圖冇人屌

上面咪有圖定老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞