[PC]OSU 集中討論區#3 全球多人音樂節奏遊戲

1001 回覆
18 Like 0 Dislike
睇到個post話入zone
你地打osu有冇試過

?

What is enter zone?

應該係講緊黑子籃球個zone
你地打osu有冇試過

?

異度空間!?!?

same

跟住班撚屌又扮野

得你一個應same

撚屌唔敢上水 + 冇人應
=> only me good

終於肯認
打極都冇手感

same

跟住班撚屌又扮野

得你一個應same

撚屌唔敢上水 + 冇人應
=> only me good

same
星六八點唔知返唔返到黎 靠你地backup

星期六8點轉左做3v3 同埋基本上係贏硬
星期日果場先真正黎料

星期日果場先真正黎料

Jimmy勁到

星期日果場先真正黎料

Jimmy勁到

星期日果場先真正黎料

Jimmy勁到

又GG?

星期日果場先真正黎料

Jimmy勁到

又GG?

唔係不嬲3v3?

星期日果場先真正黎料

Jimmy勁到

又GG?

唔係不嬲3v3?

4v4黎 唔夠人可以提早通知轉做3v3

星期日果場先真正黎料

Jimmy勁到

又GG?

上次真係冇心架

星期日果場先真正黎料

Jimmy勁到

又GG?

上次真係冇心架

勁啦 inch 77 gum Jimmy Gor
留名等睇屌打對面
你地打osu有冇試過

?

異度空間!?!?

只係試過打到兩隻手都好熱 然後打到啲以前打唔到嘅圖 啲圈好似慢左咁
咁算唔算?
你地打osu有冇試過

?

異度空間!?!?

只係試過打到兩隻手都好熱 然後打到啲以前打唔到嘅圖 啲圈好似慢左咁
咁算唔算?

我都試過
你地打osu有冇試過

?

異度空間!?!?

咁算唔算?

我都試過

屌 我都想試 係咪要paly moer先做到

星期日果場先真正黎料

Jimmy勁到

又GG?

上次真係冇心架

勁啦 inch 77 gum Jimmy Gor
留名等睇屌打對面

=.=咩料子牙
你地打osu有冇試過

?

異度空間!?!?

咁算唔算?

我都試過

個種感覺好爽
不過個次好似連續玩左幾粒鐘先得

?

異度空間!?!?

咁算唔算?

我都試過

個種感覺好爽

入完之後兩日內 右手震到筷子都揸唔到

?

異度空間!?!?

咁算唔算?

我都試過

個種感覺好爽

入完之後兩日內 右手震到筷子都揸唔到

我係左手中指痛
你地打osu有冇試過

?

應該係講緊黑子籃球個zone

玩左咁耐都未試過
入zone秘訣:
一日玩2次
午晚各一次 相距3-4小時
第一次玩1.5-2小時DT
第二次玩幾張跳圖--->成功入zone
EZ game EZ lie
請問禁多位高人有無方法易d check pp? 係5係要係自己個top rank 慢慢搵?

母老你5
請問禁多位高人有無方法易d check pp? 係5係要係自己個top rank 慢慢搵?

母老你5

雞單撞石頭

打樁機 94%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞