[PC]OSU 集中討論區#3 全球多人音樂節奏遊戲

1001 回覆
18 Like 0 Dislike
pp唔係刷返黎 係技術表現
唔好為pp而打圖 為FC/高ACC而打先會有進步

this two = pp

其實一樣

有啲難度同星數唔成正比 嗰啲可以刷PP
係喎 呢到咁多毒撚 唔記得問
代搶c3 主舞台飛 pm me 唔收錢益街坊

其實搶飛係咪要身份證就得
係既我又搶先
想問下用tablet既巴打 你地用tablet玩嗰陣枝筆會唔會掂住塊版?
想問下用tablet既巴打 你地用tablet玩嗰陣枝筆會唔會掂住塊版?

no
警告:PM2.5=110,逐漸上升中

no

yes 利申 都幾用力

no

yes 利申 都幾用力

我係由浮板轉貼板 當然最好就唔好掂住

其實一樣

星數高唔一定多pp
試過同一首歌
5.3* 100% 214
5.4* 100% 208
https://youtu.be/4j1Io458yKM?t=55s
搵到個癲佬

佢個cam都跟唔上
https://youtu.be/4j1Io458yKM?t=55s
搵到個癲佬

佢個cam都跟唔上

係咪全球kps最高果個

其實一樣

星數高唔一定多pp
試過同一首歌

OD呢

no

yes 利申 都幾用力

浮嘅好處其實可以用板嘅範圍變細嚟代替,即係郁得快啲但係準確度下降,然後keep著貼板

星數高唔一定多pp
試過同一首歌

OD呢

OD唔係會計埋落星度?

話說5*SS

no

yes 利申 都幾用力

如果要掂既話係咪要買埋MON貼 由MOUSE轉左做TAB完全玩唔慣

星數高唔一定多pp
試過同一首歌

OD呢

OD唔係會計埋落星度?

話說5*SS

唔計星會計PP
有冇人係用osu!tablet

yes 利申 都幾用力

如果要掂既話係咪要買埋MON貼 由MOUSE轉左做TAB完全玩唔慣

最好啦 太大力會花

yes 利申 都幾用力

最好啦 太大力會花

原本用MOUSE都玩到5星圖 而家轉左TAB淨係玩到3星 仲要係唔穩陣
有冇人係用osu!tablet

本身係 前兩日換左ctl490

最好啦 太大力會花

我都係貼板玩家,想問下有咩mon貼推薦
自從轉左貼板之後磨蝕左勁多張磨砂貼,之後為左慳錢而轉左用A4紙,但都玩唔長。
依家用緊鋼化玻璃貼,雖然唔會磨蝕但跣到PK,搞到4星圖都FC唔到

最好啦 太大力會花

我都係貼板玩家,想問下有咩mon貼推薦
自從轉左貼板之後磨蝕左勁多張磨砂貼,之後為左慳錢而轉左用A4紙,但都玩唔長。
依家用緊鋼化玻璃貼,雖然唔會磨蝕但跣到PK,搞到4星圖都FC唔到

你MON貼係邊到買
花咪花是q但喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞