crazyegg 執左? 點還丫

123 回覆
198 Like 5 Dislike
用過幾次 都唔錯 但 自從上次係機場攞機排長龍 差啲上唔到機。依家 永不錄用啦
出國要收原本號碼既電話漫遊
入sim咪收唔到
平+速度快+真無限,三樣野完勝sim卡
我冇話你唔比我地用喎
係你自己講到唔用sim 就好似on9 咁極端在先
用蛋既理由一早就係上面講左喇 唔知你係盲定點喇
仲有 我唔係叫你轉用蛋 更加唔係講緊用sim on9 我係講緊sim 同蛋係唔同情況有唔同雖要
同埋crazy egg d staff態度好好 有次係日本連線唔到都一步步教,借機問多兩句都好客氣
Agger
你用埋d咩公司? 好多間都真無限
我諗緊好唔好養住一張立陶宛SIM卡,俾我去歐洲嗰陣充值用(充值至少2歐就可以延長半年,喺歐洲買400MB 20分鐘 20條SMS套餐就3.99歐)
唔記得喇 好似係類似klook 呢d app 訂 唔記得咩公司 不過第二日好似係會reset 唔係好似香港咁一個月reset 一次
好多間,熱門大路國家都係真無限
e.g. 台灣 日本 都有真無限唔限速wifi egg

會限速果d可能係間公司自己無合作開既isp,要用儲值卡做比你
不過佢勝在唔駛比訂金
lm睇人屌蛋
變左討論蛋好定卡好
巴打係用邊張?
我都想養返張
去旅行用20gb係咩玩法
我用緊おかわりSIM
我係靠官網買,再轉運落來
d人都比較推薦官網買,因為話如果其他途經買(e.g. Amazon)會要你打電話去Activate
官網買就唔駛呢步
一出境行20 30步就還蛋咁方便
又快
電一定夠用一曰
又平
又冇講到隻蛋咁重掛 好細隻
up下相,片 已經唔只
如果係拍片拍VLOG既人,youtuber我都明
正常人因咩事會影咁多相 重要即刻up哂佢
係去旅行太悶無野做 定係咩呢
我試過check in完排緊隊入閘先發現唔記得拎蛋

自此之後永遠用sim card
用過一次wifibb 個蛋勁快無電,個差電頭又鬆過老舉, 之後次次都去當地買卡算
有無日本號碼可以漫遊收到SMS先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞