crazyegg 執左? 點還丫

123 回覆
198 Like 5 Dislike
而家一街都係sim卡,仲有堆自由鳥clubsim
咁方便咪俾人搶哂市場囉
Air sim夠玩啦
其實用咁多次,最痴試過18個鐘都仲有一半電,冇一次要帶尿袋叉
屌 唔通要走入機場還咁on9
來回車錢仲貴過租金
唔係執呀嘛 岩岩訂左無耐wor
除非Flight mode + 開 WiFi
用Wifi蛋咪又係要著住3G漫遊
3G+WiFi點會慳到上網電
講價錢 sim卡係貴過蛋,但隻蛋要比按金 + 唔見要賠$1500
講方便 周街都係759有得賣,蛋就要借要還,唔記得還就好似樓主咁要入多次機場(To樓主:A車即日來回,回程半價)
講去到用唔到 聽過粒蛋係壞嘅多 用唔到張sim卡真係少之又少
仲有啲特別情況,比如去日本著和服,拎電話銀包都塞滿左個袋仔,仲點放粒蛋

唔係旅遊達人,亦唔希望係「用卡一定係毒撚」呢啲理由黎說明點解2018年仲有人用wifi蛋
爽WiFi
好欣賞呢啲窮撚出身既老細
似乎你唔知電話可以息左流動數據
正路用蛋唔著LTE 啦
識既人urgent 都打wtsapp call 啦
熄DATA都係會著住WCDMA漫遊架 除非你想連SMS都收唔到
差人成百萬 仲還來做乜
下? 租果時乜都唔講
被人出埋律師信

頂。。專登走去機場咩
係連登仔先咁撚極端架姐 原來去旅行就一定係好似你講咁去 唔會有第二種 第三種旅行方式既人
都講左 sim 有sim 好 蛋有蛋好 根本唔駛咁撚極端
有時搭車都可能要好長時間既 雖則依家d 高速巴士都有埋usb 叉電位
以前用過一次爽Wifi,感覺良好呀
百貨應百客架姐

不過依家去日本都係用Sim卡,因為一直有養住一張,每個月682yen
呢封律師行追數信黎架喎

爭人地公司13萬usd

Crazy egg 係咪執包袱走左佬?
有咩著數個個月比$50? 你個個月去日本?
係可以用來收日本SMS,係eplus果d地方到買到飛咁
冇唔比你用 就算我話唔比你係咪唔用呀?
想知下點解姐,用蛋到底有咩好處,值得捨易取難
有道理嘅我一樣會轉用蛋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞