crazyegg 執左? 點還丫

123 回覆
198 Like 5 Dislike
我打電話過去冇人聽 send message又冇人覆 屌佢個嘴😪 用得已經夠差 仲還唔到機
wifi 蛋都唔係真無限data 同香港一鳩樣過左幾gb 就限速 但係電量方面就好好既 用一日都唔會用完d 電
同埋家族旅行都唔錯用 因為都係痴埋一堆咁行 加上又唔係貴 2個人一隻蛋就最岩
去日本 我會租蛋 然後申請wamazing 呢d 免費sim 卡 一人一張 當自己一個人既時候就用免費sim 一班人既時候就用蛋 因為獨處時間唔會長 而且又唔會自己一個果陣不停用data 所以免費sim 500mb 已經好夠用
大家離晒題
Btw 我覺得蛋幾好,雖然袋多舊野
不過都係放背襄
電差不多夠兩日用(狂睇地圖,間中google下野,冇睇過片)
最平試過$7一日 上網仲穩定,不過第一次幫襯呢間痴線蛋
蛋就算限data都係每日咁計
訓醒又一條好漢
買SIM爆左data就焗住買當地嘅貴SIM
其實crazy egg唔差,去日本幾日上網睇片好快又好順,同埋13蚊一日真係好抵 只係每次扣起500蚊按金好麻煩
平就平幾蚊 要冒住唔見蛋/遲還/冇電嘅風險
去旅行去到咁慳
我上次去日本租左一間唔駛比按金 好似仲幾蚊一日 隻蛋幾順 但每日用過左幾gb就限速 隻蛋d 電量仲可以用足一日都仲有電淨 返到黎掉入箱就搞掂
老老豆豆如果成日唔見野既人都係用返sim 喇 不過我驚你連本身自己果張sim 都唔見埋
仲有一樣野 佢仲比埋個usb 叉電牛我 有幾個usb 位 連電話都可以淨係帶條線就夠 唔駛帶埋牛同轉插
你咁講電話都唔見啦
人哋旅遊達人可能喺公司可有可無,一年唔知放幾日假。

我試過去去下旅行收客urgent call,好彩聽咗,唔係俾人炒都有份。
憨鳩懶個幾十唔去機場還,依家係到怕佢扣你千五

俾客路打殘?
我都係貪佢依樣次次都用蛋
卡 不了
試過有次去做野未知幾時返香港就係klook訂完張卡用
係日本機場拎;拎完話要連佢地個wifi安裝d野先用得
安裝完用唔到同個staff講 佢叫我熄機開機比佢幫我整 重新安裝多一次都係唔得
然後佢插落部機到話自己部機收到 叫我再試下就打發咗我走
錢唔係問題 冇得用果下先煩
自己買隻wifi強 再去鴨記買卡 咁樣最方便
不能同意更多

我上個po 比人屌到核爆,計晒formula都比人話

而家d 蛋$13 日,七日先$91, 大電夠用一日返酒店差

兩三個人去用wifi連 飛行mode 電話都慳電夠用一日

屌人顯得自己叻真係兒登文化
平到依家執埋笠 慘…
似太多競爭o 者, google 十幾廿間
去旅行仲要覆電話仲好自豪咁
Send個email去佢公司
證明自己係想還而冇辦法還到
到時拗都有得拗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞