欅坂46交流區第七回:長濱ねる好qq

1001 回覆
16 Like 19 Dislike

哪有女 識女飯咁易咁呢個世界無毒撚啦

欅飯型棍子比例大過毒撚

我排排下見到好似大佬咁既型棍子都想調轉頭走

上次同大佬睇live隔離有兩個mk仔成個j狗咁

話唔定真係J家啲 Jr. 嚟 入埸揀女人

哪有女 識女飯咁易咁呢個世界無毒撚啦

欅飯型棍子比例大過毒撚

我排排下見到好似大佬咁既型棍子都想調轉頭走

上次同大佬睇live隔離有兩個mk仔成個j狗咁

話唔定真係J家啲 Jr. 嚟 入埸揀女人

唔好傻
禾友香
大佬carry
見到話今晚showroom 22:00會講??
見到話今晚showroom 22:00會講??

大佬carry

大佬carry
大佬carry

大佬carry

我都想比大佬carry,可惜我唔生性
友香隊長
captain友香
友香隊長 茜副隊

睇財力黎揀隊長

其實幾正路 平時上番組講嘢都係佢兩個carry開,
同埋兩個都有錢人家有修養, 至少開口唔會得罪人先
友香隊長 茜副隊

睇財力黎揀隊長

隔離都有個前centre
都係大地主 又成日講野 啱啱先得罪咗咋動漫迷

睇財力黎揀隊長

搵舊屎黎比
btw 冬優花做咁多野副隊長都無得做
想像下如果軍曹做唔到副隊
佢會咩反應

搵舊屎黎比

咁隊長都要攞得上枱要見人咖嘛 人氣唔夠係咁咖啦
欅坂46キャプテン&副キャプテン発表で

守屋
なんだかよくわからないけど、気合いでがんばりまーす!

菅井
私でいいのかなーという思いもあるけど、これからもメンバーに頼られる、認められるようにがんばっていきたいと思います!
十卜友香茜正副隊 但覺唔覺茜好似活在友香陰影底下做阿二 由上年欅寫別墅嗰集開始
處理隊内事務冬優花可能好過友香 不過雙大正名後應該無運行

睇財力黎揀隊長

搵舊屎黎比

比我燈撚死
十卜友香茜正副隊 但覺唔覺茜好似活在友香陰影底下做阿二 由上年欅寫別墅嗰集開始

我直情估唔到出會出埋副隊長

佢地又唔算多人

佢地又唔算多人

仲以為漢字一個平假一個

佢地又唔算多人

仲以為漢字一個平假一個

平假開左個頭先再算啦
冬優花咪撚屌maaya level
點做隊長
冬優花=賤價排舞助理
我覺得冬優花入團果時好樣過而家
唔G點解
冬優花=賤價排舞助理

握手幫唔到SONY搵錢咪打多份工囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞