欅坂46交流區第七回:長濱ねる好qq

1001 回覆
16 Like 19 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=wULt4qRjP6g

岩岩睇番佢地知道有劇拍果陣D反應

大部份人都wewa鬼叫
淨係得三條友淡淡定好似諗緊下一步點做咁
分別係平手, 長濱, 同埋今泉

長濱 出過國2年
睇野其實幾成熟

bingo第1集大部份人又怯又喊哂甘濟,鏡頭睇到好明顯平手neru係無怯無喊
d心理質素好到

有人話佢地選拔要做一個詳細心理測驗
應該發覺佢地抗壓力勁

就係咁先搵佢地做主力
處變不驚, 以前肥秋好鍾意捧呢類做C

呢啲先有潛力係藝能圈發展
睇唔透今集唔識寫係班mb無聲出定係土田澤部搶哂黎講
見米谷好似想講野咁但係全部都係佢兩個講哂
其他又睇得出講到野 有d就講唔到等carry咁

Carry得太多變左習慣

唔識寫根本就係睇土田澤部

咁某人無c做之後暈低左,訪問時跑走左算係點處變不驚法

d反應特登做出黎

長濱 出過國2年
睇野其實幾成熟

bingo第1集大部份人又怯又喊哂甘濟,鏡頭睇到好明顯平手neru係無怯無喊
d心理質素好到

有人話佢地選拔要做一個詳細心理測驗
應該發覺佢地抗壓力勁

就係咁先搵佢地做主力

Bingo 第一集平手neru去到後面都重係比人拋窒 由依中途已經睇穿左係整蠱
明知係整蠱都要扮唔知

d反應特登做出黎

唔咁樣讓個C出黎點塞住你班友把口
岩岩睇完欅寫平手係咩事
睇年未個d節己經覺得佢肥左
今集睇上去再肥d
真係肥過入行個時
完全無哂霸氣
同埋個髮型
岩岩睇完欅寫平手係咩事
今集睇上去再肥d
真係肥過入行個時
完全無哂霸氣
同埋個髮型

壓力太大
平手個反差係佢嘅優點同時都係佢嘅問題
而家佢個角色已經定左係行型格cool girl路線
佢係大眾眼中係得呢一方面有話題 / 夠吸睛
所以當呢件事再無market嗰時佢點轉型好重要
如果唔係大法用完即棄可以打佢入冷宮
岩岩睇完欅寫平手係咩事
今集睇上去再肥d
真係肥過入行個時
完全無哂霸氣
同埋個髮型

壓力太大

佢個髮形
我覺得最型係梳晒向後
紮番條鞭

或者語るなら未来を…
個款 剩係露一隻眼咁
好鬼中二病feel
平手個反差係佢嘅優點同時都係佢嘅問題
而家佢個角色已經定左係行型格cool girl路線
佢係大眾眼中係得呢一方面有話題 / 夠吸睛
所以當呢件事再無market嗰時佢點轉型好重要
如果唔係大法用完即棄可以打佢入冷宮

真係好似一個女歌星個款風格咁谷佢?

同埋佢係台上表演係咁
如果睇埋啲訪問又俾到另一個似番啲中學生ge感覺出嚟

不過成team 而家都係驚會唔會俾人太快定型咗
睇唔透今集唔識寫係班mb無聲出定係土田澤部搶哂黎講
見米谷好似想講野咁但係全部都係佢兩個講哂
其他又睇得出講到野 有d就講唔到等carry咁

唔好講真相出黎

唔好講真相出黎

唔係既
都好過工事中好多既

芽実同潮

唔好講真相出黎

唔係既
都好過工事中好多既

正常,工事中家下垃圾到呢

唔好講真相出黎

唔係既
都好過工事中好多既

正常,工事中家下垃圾到呢

以前在那兒真係好睇啲
1月21日(土)の全国握手会@幕張メッセですが、尾関梨香が学業の為欠席致します。
「TVLIVE」3号(1月18日(水)発売)に小池美波、齋藤冬優花、佐藤詩織、鈴本美愉、原田葵、平手友梨奈、守屋茜が登場!
1月21日(土)の全国握手会@幕張メッセですが、尾関梨香が学業の為欠席致します。

好波

好波

睇錯做卒業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞