欅坂46交流區第七回:長濱ねる好qq

1001 回覆
16 Like 19 Dislike
平心而論
Sony淨係推平手一個做新山口百惠已經豬籠入水
其他mb根本就唔重要,話之你死

平手係新世界嘅神

不嬲話平手似龜田正孝

uccu

七仔份人好小氣架

七仔係髮妻 菅井係我同七仔契女
玲香係契家姐 玲奈係契哥 優子係契爺

hi 契弟
月刊YM、来月も欅ちゃん登場!
巻末グラビア 欅坂46全員ソログラビア企画「欅坂一人ひとり」第4弾!!
妖精的カワイさ&二十歳的美しさ、共存!? 上村莉菜
平心而論

平手係新世界嘅神

睇得出平手已經好攰
佢同baobao唔同既係
一個係為世所迫
一個係自以為是
平心而論

平手係新世界嘅神

睇得出平手已經好攰
一個係為世所迫
一個係自以為是

希望平手過完年抖夠la
巻末グラビア 欅坂46全員ソログラビア企画「欅坂一人ひとり」第4弾!!

淺川梨奈大波波

平手係新世界嘅神

睇得出平手已經好攰
一個係為世所迫
一個係自以為是

希望平手過完年抖夠la

成班反平手

淺川梨奈大波波

呢到又有人啱SG咖?
https://www.youtube.com/watch?v=wULt4qRjP6g

岩岩睇番佢地知道有劇拍果陣D反應

大部份人都wewa鬼叫
淨係得三條友淡淡定好似諗緊下一步點做咁
分別係平手, 長濱, 同埋今泉
https://www.youtube.com/watch?v=wULt4qRjP6g

大部份人都wewa鬼叫

長濱 出過國2年
睇野其實幾成熟
舞既野又平手一個人執位,跟住背後又唔知有幾多野做,紅白個円陣又係其他人講算,可以話果部分比左其他人做佢唔搶黎講係正常既,但宜家變到好似佢做幕後野同淨企c就冇其他價值咁
舞既野又平手一個人執位,跟住背後又唔知有幾多野做,紅白個円陣又係其他人講算,可以話果部分比左其他人做佢唔搶黎講係正常既,但宜家變到好似佢做幕後野同淨企c就冇其他價值咁

分散啲好啲ge唔係就好似其他團咁集中幾個top ace

而家佢地21個人至少有6個
可以擺上枱面多人識

齋藤同茜女人就佢地自己圍內尊敬或者信任
想問有冇人有睇屍體派對電影版

點解會搵石森做
佢係成團第一個拍電影
想問有冇人有睇屍體派對電影版

點解會搵石森做
佢係成團第一個拍電影

因為石森比baobao燈影響唔到成個團

可以擺上枱面多人識

唔搶野講咪好
睇下baobao...

可以擺上枱面多人識

唔搶野講咪好
睇下baobao...

唔識寫都係人叫佢講先講,唔會主動要黎講

可以擺上枱面多人識

唔搶野講咪好
睇下baobao...

唔識寫都係人叫佢講先講,唔會主動要黎講

佢綜藝根本係隱形
可以成集都唔出聲

くみれい

睇唔透今集唔識寫係班mb無聲出定係土田澤部搶哂黎講
見米谷好似想講野咁但係全部都係佢兩個講哂
其他又睇得出講到野 有d就講唔到等carry咁
睇唔透今集唔識寫係班mb無聲出定係土田澤部搶哂黎講
見米谷好似想講野咁但係全部都係佢兩個講哂
其他又睇得出講到野 有d就講唔到等carry咁

Carry得太多變左習慣

大部份人都wewa鬼叫

長濱 出過國2年
睇野其實幾成熟

bingo第1集大部份人又怯又喊哂甘濟,鏡頭睇到好明顯平手neru係無怯無喊
d心理質素好到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞