[今天儘管可始終相擁 眼裡卻沒鴨絨]Girl's Day討論區[2]

1001 回覆
13 Like 5 Dislike

唔關事 係個人本身老姐

30路

唔係㗎,之前長直正常頭都好輕熟㗎。而家一攣毛就成個c9

老人味出哂黎

嫁人啦

唔係㗎,之前長直正常頭都好輕熟㗎。而家一攣毛就成個c9

珍珍分界既話直髮或卷髮幾好睇
留陰真係嘛嘛

93line除左minah大家覺得第二正係邊個?

93line除左minah都正

最右果件真係差d喎

最右果件真係差d喎

上面兩個駁唔到

最右果件真係差d喎

上面兩個駁唔到

最左73line下話

最左73line下話

個頭分界係73

最右果件真係差d喎

上面兩個駁唔到

又盲反minah會戰勝歸來

最左73line下話

個頭分界係73

你個頭就7啦

最左73line下話

個頭分界係73

你個頭就7啦

你收啦
我個樣邊似73 講樣我完爆中間果兩個,甚至直逼最右囉

個頭分界係73

你個頭就7啦

你收啦

中間個兩個贏你幾十個身位喎

個頭分界係73

你個頭就7啦

你收啦

你指樣衰方面?

你個頭就7啦

你收啦

你指樣衰方面?

https://www.soompi.com/2017/01/24/girls-days-comeback-pushed-back/

Girl's Day:“回歸日期依舊未定,將攜高完成度專輯回歸”。 [疑問]所屬社Dream Tea方面24日通過媒體表示:“現在準確的回歸日期沒有確定,為了提升專輯的完成度還在反复商討中,不久後會攜專輯回歸”,回歸的消息從去年秋季傳到冬季,此前所屬社表示可能在1月回歸但是即將1月末都尚未實現,相關者表示“目前2月份是否回歸也不確定”令粉絲著急期待十分關注。

自去年 10 月便傳出即將於年底前合體回歸歌壇的 Girl’s Day,遲至 2017 年都還沒回歸,令許多粉絲相當焦急。今天又有了新消息,快來看看吧!
Girl’ Day 於本日(24 號)透露,為了呈現完成度更高的歌曲,她們至今仍在製作新專輯。
當初 Girl’s Day 原訂於 1 月加入女團大戰,預計與 AOA、CLC……等團體同時出擊。然而因難以抉擇如何選歌,回歸日期遂一延再延。
如今 Girl’s Day 預計於下個月正式回歸,終結 2015 年 7 月發行正規二輯〈LOVE〉至今將近一年半的等待。喜愛 Girl’s Day 的粉絲們別忘了繼續追蹤哦!

你個頭就7啦

你收啦

你指樣衰方面?

肥桃好高汁
放心 mina交俾我
放心 mina交俾我

ok
放心 mina交俾我

ok

但佢首新歌我都未聽
淨係識 加啦嘰哩嘰哩u like me

已經左至右排好
放心 mina交俾我

ok

但佢首新歌我都未聽
淨係識 加啦嘰哩嘰哩u like me

https://www.youtube.com/watch?v=AecI4tgb-TA
WOW WOWWOW WOWWOW TONIGHT~~

已經左至右排好

建議G恩唔好再吹奏minah,
宜家搞到全post都知minah唔掂
放心 mina交俾我

Mina我架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞