[今天儘管可始終相擁 眼裡卻沒鴨絨]Girl's Day討論區[2]

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
結論,唔CB就唔會蝕錢

去支那搵錢囉

丫,衰鬼你又幾有研究
不過當佢想賣性感(最即食)又唔知hyeri依家又得唔得,形象問題
結論,唔CB就唔會蝕錢

去支那搵錢囉

丫,衰鬼你又幾有研究
不過當佢想賣性感(最即食)又唔知hyeri依家又得唔得,形象問題

支那好似開始對韓國娛樂事業有限制,無咁易過到去

就算去到登台,大陸有幾多人本身識佢地真係未知之數,咁同新女團賭大細有乜分別?

其實AOA已經有版你睇,佢地今次CB首歌唔差,但係效果真係未如理想,係有一名,但係完全無新嗰幾隊女團咁屈機,所以性感風真係好難保證有成績

都改左口上半年,你都預左唔會咁快cb啦

乜你地仲咁天真架

究竟有咩阻礙令佢地cb唔倒
反而完全唔諗住cb都覺得冇咩野

好明顯係因為唔知用乜野風格CB好啦

佢地以前既可愛風證明左唔WORK,跟住行性感,但係最近都睇得出韓國人開始轉口味,要清純風

但係清純風已經出到爛,好多例子話俾你聽再盲目咁跟清純風只會成為炮灰

再唔係就好似MAMAMOO咁賣唱功,但係YURA同HYERI都唔唱得,又係唔WORK

CB主要係想賺錢,佢地人氣已經大不如前,唔似APINK同少女時代咁,出首山歌都會有大把FANS買碟支持,咁揀歌就更加要審慎

結論,唔CB就唔會蝕錢

去支那搵錢囉

其實風格都唔洗諗

GSD俾人定哂型啦,而且出道左咁耐,而且素珍已經三十歲,點同新團十幾歲嘅妺妹仔鬥清純

實力路線更加唔洗諗,hyeri同yura

只係有性感路線可以揀,最多加少少型格做girl crush

GSD以前都曾經係top 個堆,點都有d死忠,我諗都唔會蝕錢嘅,不過有冇錢cap另計

結論,CB多次解散

都改左口上半年,你都預左唔會咁快cb啦

乜你地仲咁天真架

究竟有咩阻礙令佢地cb唔倒
反而完全唔諗住cb都覺得冇咩野

好明顯係因為唔知用乜野風格CB好啦

佢地以前既可愛風證明左唔WORK,跟住行性感,但係最近都睇得出韓國人開始轉口味,要清純風

但係清純風已經出到爛,好多例子話俾你聽再盲目咁跟清純風只會成為炮灰

再唔係就好似MAMAMOO咁賣唱功,但係YURA同HYERI都唔唱得,又係唔WORK

CB主要係想賺錢,佢地人氣已經大不如前,唔似APINK同少女時代咁,出首山歌都會有大把FANS買碟支持,咁揀歌就更加要審慎

結論,唔CB就唔會蝕錢

去支那搵錢囉

其實風格都唔洗諗

GSD俾人定哂型啦,而且出道左咁耐,而且素珍已經三十歲,點同新團十幾歲嘅妺妹仔鬥清純

實力路線更加唔洗諗,hyeri同yura唔唱得

只係有性感路線可以揀,最多加少少型格做girl crush

GSD以前都曾經係top 個堆,點都有d死忠,我諗都唔會蝕錢嘅,不過有冇錢cap另計

結論,CB多次解散
肥琳竟然有認真既毛文

成個勢真係好"cb埋今次就解散"
肥琳竟然有認真既毛文

成個勢真係好"cb埋今次就解散"

再鋒利既刀...
都有豬恩既一日
解散先定cb先?
又係7周年魔咒 除左惠利
其他仲有冇機會續約

永續敏敏啦 又靚又可愛又唱得,仲有迷人腋窩
其他仲有冇機會續約

敏敏個格拉底
其他仲有冇機會續約

敏敏個格拉底

fail
其他仲有冇機會續約

敏敏個格拉底

fail

格住mon都feel到臭
其他仲有冇機會續約

敏敏個格拉底

fail

格住mon都feel到臭

G恩真係
影響哂認真討論
G恩真係
影響哂認真討論

格甩底都好討論

咪就係

不如我地討論番AC米蘭尋晚9人應戰都贏波啦
G恩真係
影響哂認真討論

格甩底都好討論

咪就係

honda你喺公海好勇猛
G恩真係
影響哂認真討論

格甩底都好討論

咪就係

G恩真係
影響哂認真討論

格甩底都好討論

咪就係

Any link ar
G恩真係
影響哂認真討論

格甩底都好討論

咪就係

之前已經睇佢唔順眼,不過見佢好似正常番少少就由得佢

但係佢又無端端撩事鬥非,有時間咪屌下佢囉,反正都無得出場架啦
G恩真係
影響哂認真討論

格甩底都好討論

咪就係

Any link ar

kpop post ja ma
G恩真係
影響哂認真討論

格甩底都好討論

咪就係

但係佢又無端端撩事鬥非,有時間咪屌下佢囉,反正都無得出場架啦

支持你阿..
睇左一頁都知咩事
G恩真係
影響哂認真討論

格甩底都好討論

咪就係

支持你阿..
睇左一頁都知咩事

diu ar link?
新飯留名
新飯留名

擺低你嘅本命

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞