[今天儘管可始終相擁 眼裡卻沒鴨絨]Girl's Day討論區[2]

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
終於成功脫離22年單身生活

生日粗卡hae?

YES HE bd

勁賤完全冇諗過人地係有女

一入黎就俾痴恩話賤
12點先講呢啲. 好難唔咁諗

生日粗卡

天使得閒call下馬過黎推post呀
吹奏豬恩,討論下呀粉都ok

我愛Apink, 入黎真係吹水推post (應該係)

今年GirlsDay 同Apink 都應該有Comeback
到底會唔會有夏榮素珍係叢林講話想有既合作舞台呢
終於成功脫離22年單身生活

生日粗卡hae?

YES HE bd

一入黎就俾痴恩話賤

生日粗卡

今年GirlsDay 同Apink 都應該有Comeback

做反啊
GSD有CB同中共倒台邊個快手d
Girls day 327 cb
DreamT confirmed Girl's Day comeback on March 27th w/ new mini album & dance title track + MV filming on the 12-13th
終於cb

一入黎就俾痴恩話賤

生日粗卡

你係勁衰囉我開頭仲諗"肥琳都有人吼"點知你就解答左我疑惑

生日粗卡hae?

YES HE bd

一入黎就俾痴恩話賤

生日粗卡

又話閉關
日日都上高連登
DreamT confirmed Girl's Day comeback on March 27th w/ new mini album & dance title track + MV filming on the 12-13th
終於cb

又冇一位今個月既對手實在強得恐怖

生日粗卡hae?

YES HE bd

一入黎就俾痴恩話賤

生日粗卡

又話閉關
日日都上高連登

高連登易追咁多
不過 上少tg 都係訓多左咋, 都無做到野.

Comeback 粗卡hae
一入黎就公佈Comeback. 如果我返Apink post都係咁就好
終於cb

又冇一位今個月既對手實在強得恐怖

今個月真係月頭打到月尾
不過女團靜左咁耐都好似難有一位

今個月真係月頭打到月尾

yes有韓國最強歌姬cb已經可以話係game over

今個月真係月頭打到月尾

有冇對手都唔會一位架啦

今個月真係月頭打到月尾

有冇對手都唔會一位架啦

駁唔到
睇番d好野先啦

Pretty

今個月真係月頭打到月尾

有冇對手都唔會一位架啦

你真係好撚煩
Pretty

又幾正喎
燈神台
如果今次Girls day 有一位,
抽一個送steam game
絕對不走數
絕對不走數

即係唔想送啦
希望今次最後的cb首歌好聽d同敏敏要勁靚啦
絕對不走數

留名
燈神台

今個月真係月頭打到月尾

你cb其他人仲使玩咩 全部做晒炮灰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞