香港外流球員討論區(9)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
哎喲,俾個反Kidchild嘅人開咗post,班Kidchild咪撚入啊笨柒
Brian呢
2-0, 出brian fok未
換哂, 冇brian fok了
反白︰完全無得踢都選
會唔會決選唔揀佢
Gary White個講法其實已經係選入隊觀察,有冇得出應該唔太關事
唔係外流都有得鬧下
安尼捷比指自已加盟中甲球隊北京北控後,曾經2次教練被要求「唔好咁落力」比賽,懷疑球隊打假波,兩度向球會反映唔單止冇被理會,之後更被球會打入冷宮,呢位尼日利亞國腳表示已向國際足協作出投訴。

安尼捷比投訴喺北控收到疑似「假波指示」,佢曾經2次被教練要求喺比賽中「not to try」(唔好咁落力),其中1次發生喺對北京人和嘅「打吡戰」前,當安尼捷比向隊友講呢件事,隊友竟然話:「呢度係中國,我哋要聽指示!」

安尼捷比之後委託曼徹斯特嘅體育律師Chris Farnell向球會反映,不過2次行動都冇任何回音,反而搞到自己被放入雪櫃。雖然依家佢同北控已經「分手」,不過安尼捷比已經向國際足協投訴,希望佢哋會進行調查。
正式代表香港球迷宣布安尼捷比係第二屆球壇正義先鋒
(第一屆得主係同為黑人既基藍馬)
唔怪得龍門唔比用外援

其實剩係叫後場放水

前面D鬼點落黎都冇咩用

又唔使咁直接同D鬼講hea 踢
支那人真係 on 9 鬼佬點會聽你講
D窮鬼就話可能聽

但踢開大會果D, 專業果D
真係唔踢爆你都唔係人啦

From 法佬粉絲group fb
Brian fok一入到名單就係咁po ig
any kindly people can open new post? hea open ok
北控自己on9姐, 波係11個踢, 就算3隻鬼出盡力, 其餘8個hea, 咪又係輸
我見唔到嘅
story
又話佢bench 都冇坐過嘅
This Thursday (04.10.2018) Oxford FC U23's are in action in their 1st group stage game in the Premier League Cup Vs Swansea U23's! Kick off is 7:00pm at the ASM Stadium Thame.
me don't wanna hea open, give me 15 mins?
ok
香港外流球員討論區(10)
https://lihkg.com/thread/844036/page/1

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞