香港外流球員討論區(9)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
John Mary 又入波
如果建立一個好既訓練系統 東南亞啲波真係可以好高質素 泰國for example
快, 下盤穩陣 呢兩樣贏哂普遍東亞球員
被問及效力英甲的戴偉浚的狀況,加利韋特:「我和Tsun及其父親有聯絡過,他會在我考慮之列的,若今次的名單趕不及的話,或許下一輪吧!」
即係今次唔選,東亞外
踢波最直接就係跑步
被問及效力英甲的戴偉浚的狀況,加利韋特:「我和Tsun及其父親有聯絡過,他會在我考慮之列的,若今次的名單趕不及的話,或許下一輪吧!」
即係今次唔選,東亞外

但東亞外唔係fifa國際賽期,牛津可以唔放人
神戶果個呢?
btw冇女同大迫都係75
點解打左咁耐猜拿貼仲係左翼
明明係攻中黎
尋日印尼甲組老打吡嗰面又有球迷打交死咗,今年印尼甲乙丙已經死咗超過十個球迷,唔知有冇嚇親辛祖呢
傳潘文俊即將接任梅縣主教練一職
依家嗰面計劃盡開夜波,因為如果平日打日波始終有班球迷入唔到場,但好多球場啲燈都好有問題。
fifa days: 12-20/Nov
東亞外應該係fifa賽期內踢掛
除非台仔搞柒野
冇野,原來係
無記錯 fifa賽期只限制頂級聯賽
所以就算國際賽期 牛津都可以唔放

有錯請指正
你又好似岩
泰國長年解決唔到防高空波多失誤嘅情況,喺2016年鈴木盃決賽首回合印尼嗰戰術就係好多鳩斬埋去,結果印尼斬到反勝。
東南亞國家身型好多不足,不過印尼好似多族裔所以有啲高大啲
official competition 係強制性喎
仲有FIFA會compensate俾球會
友賽(包括埋東亞盃)先唔係
所以羅馬唔放胡晉銘打北韓真係好仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞