IT界討論區(41) 想去日本打曲呀!!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有冇巴打公司有請人
一部份同意la .

不過photoshop, lightroom呢d software執相整圖有效率好多. 正如小畫家都可以畫到圖, 點解仲要auto cad? 就係你計man hours, 小畫家畫100個鐘, CAD出可能只要10個鐘. 中間個差價你香港可以無限OT, 一個人唔訓一日咪最多24個鐘.

花小小錢可以有幾何級數咁快d做完快d收工, 點解唔買?
WIX 提供到 PWA, SPA嘅UX?
我公司有個AP 三十幾歲, 有日聽到佢問後面位同事請教json...
少事啦
見過AP連每個 browser JS同CSS 支持度有啲唔同都唔知
明明純 HTML 效果,又以為用PHP 同.net 會影響結果
如果你爬左上去四五皮野一個月嘅位就唔敢咁玩法啦
咁開幾多
我想知json請教到D乜
必需:5日工作,每日連食飯唔多過9個鐘,12日AL,Medic,有薪病假

人工:
HD: 最少15K
Degree: 最少17K

Contract/Secondment 位唔建議FG做,如果真係為人工就將上面個數*1.4再去上千位數取整

同埋HD嘅教法係重實用輕理論
如果真係想做code狗係無可避免地讀CS Degree, part time讀都要

否則去到兩年經左右就會到樽頸
我都唔明
JSON有乜好講
下 十幾日AL咁少!
冇15日up唔低頭
json我真係未用過
屌 曲狗係冇野做嫁
又唔洗接客 搞server
日日坐係度上下網又一day
唔係樓主
個阿婆同事問 JSON 有咩用
點樣寫 有咩格式
通常要點做
JSON 又算唔算一種 language
點解要 single quote 唔 double quote (原句照錄)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞