building services PT Degree 應該揀邊間

281 回覆
2 Like 25 Dislike
咁你graduate shape UCLA 最後點? 有冇繼續上master ??
今年上master , Full time
加油,等你考牌消息

如果係香港讀,得CIBSE認,EI唔認
問多句,邊間hk University master 收左? polyu ??
都係bse taught master ??定其他 engineering master 但冇further learning 都得??
polyu收左
但想讀cityu

無further learning 唔得

所以我唔打算讀polyu
咁就你最新cibse email 意思係要Cibse further learning 定HKIE further learning 都得 ?
咪要cibse further learning

認可左 2018年入學
黎緊讀SHAPE UWE BS
有無畢左業UWE BS 巴打/絲打可以提供下資源

http://t.me/ZCBL2020
我想問下, 如果我2017年讀完uclan bse,
依家補個polyu bs master,
咁cibse有冇邊句講話要補個master先可以apply ceng?
因為我依家讀緊poly bs master了,
但如果無用既我諗住quit左佢
你email cibse 問啦
巴打 求傳承
求傳承,uwe,薄酬

pm
求傳承 shape
巴打係ft定pt? 見佢ft讀一年收工,
讀完做唔做到E? 講真有幾多考到牌..諗住做住E算 la,真係有心再讀埋個master lor,
係咪考紀律部隊都得?officer果D
睇番hkie,佢又有認我報果個係ft, UWE果個bse
有冇認可?
咩叫求傳承??
依加係咪仲申請緊cibse
點解poly u bse master係cibse further list重係2019未更新
polyu master都係去到2019,都未認到
樓主最後讀左邊間
易唔易讀
易爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞