[轉載] 有關當年對連登的查冊及整合內容

273 回覆
211 Like 18 Dislike
我信你真係上黎撚狗牙波畜
又享受人流又要多多要求

copy again
唔好唔記得
舊登未收皮前 你班波畜係撐牙joe

但最早黎連登又係你班波畜

你班兩頭蛇  騎牆派最嘔心

邊面掂就痴邊到#ass# xx(
屌你享受人流都係理由
要享受人流我唔撚去香討
波畜係咪無腦成咁

香討有版主仲唔禁撚你班仆街咩
加埋多句 又想要有自由空氣兼高人流
透過 HKG 分享一則貼文:日和被恐嚇單野可大可小
https://m.hkgolden.com/view.aspx?message=6779267&page=1
係香港 有真正言論自由既論壇 只有3登

舊登廢app 不提也罷
膠登死城 都收皮
只有連登滿足到呢個最大公約數

所以當初 你班兩頭蛇波畜仲點會唔識簡
你都痴線
當時人都未出黎回應
炒車炒死你
犧牲者 死亡日期:2016/11/29

坦白講淨係同樣畀因報狙擊,鐡甲萬能膠今日仲生勾勾就知呢邊係lesser evil
唔緊要啦,呢到炒開車好小事
有冇恐嚇就唔知,不過你連狗bam人就係事實囉
咪一鳩樣
呢bam人會連post都抹殺埋
咁抹殺左你班波畜未
乜原來而家有上連登唔比屌鴨免呢家野
call你班手足幫拖啦 冇眼睇啦
牙joe都消滅左我ac 好恐怕

btw小心又有心人屈你係打手
波畜波畜咁吠 成個怨婦咁
有咩不滿咪自己開po講 上埋高登問候joe仔囉
係度搞搞震 成個愛港之聲廢老咁
所以話波畜 真係無恥

如果你係舊登 已經消失左好耐
對你呢d魚毛蝦洗鬼幫手
係啦係啦
未上過高登唔好扮老屎忽啦
咁我頭先貼個條撚屌消失咗未?
做咩姐你
上舊登比人bam埋ac 點問侯牙

連狗連狗咁吠 成個怨婦咁
有咩不滿咪自己開po講 上埋連登問候連仔囉
我上緊果陣 你都唔知係邊
透過 HKG 分享一則貼文:原來紅登先係冷血 滅絕人性既始祖
https://m.hkgolden.com/view.aspx?message=6918698&page=1

透過 HKG 分享一則貼文:香港班政治撚真係笑大人個口 連登多五毛就話返高登
https://m.hkgolden.com/view.aspx?message=6914915&page=1

俾多兩條柒頭你睇下
係高登講連登咪又係好地地
呢bam人會連post都抹殺埋
咁抹殺左你班波畜未
波畜波畜咁吠 成個怨婦咁
有咩不滿咪自己開po講 上埋高登問候joe仔囉
上舊登比人bam埋ac 點問侯牙

連狗連狗咁吠 成個怨婦咁
有咩不滿咪自己開po講 上埋連登問候連仔囉

而家樓主咪做緊囉改到你咁劣
屌細蚊仔就拿拿聲趁禮拜六日做埋D功課啦,禮拜一開學喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞