[轉載] 有關當年對連登的查冊及整合內容

273 回覆
211 Like 18 Dislike
仲有熱狗囝 水泥隊黎搞搞震
其實高登可以敗左半個江山
真係不可思議

人慣性極大 以前一堆出走都成唔氣候
膠登搞唔起 就係例子
佢個app 好廢
果陣真係冇野用 咪過晒黎
點睇連家護主犬快手到
https://lih.kg/800744

我完全認同
高登=垃圾
Child登=大垃圾
牙joe話要百花齊放嘛
個餅大家做大佢
我無錢收 費時同你打手煩
理虧係你地姐 除左打手冇第二句
講下連登背景關你鬼事咩
exact7ly
明明講緊連登背景hard fact又急住開工
無話唔比講

想指出joe登個背景 其實同連登一樣 中國一家親姐
高登沒落係佢地自己一手造成 唔關連仔事
網頁版不思進取 廣告又大又阻人閱讀 apps更加唔洗講
倪先生
你咁驚做乜柒
走客你蝕錢呀
打手全面進場
九唔搭八拉高登落水 轉移視線
樓主又唔敢去cc台開po
高登又咪紅底

起完底又點 too long cant read

睇完圖淨係知連登有四個股東 其他仲有咩? 做左咩野損害左連登仔利益? 答我ok?
hard fact
牙joe個紅底登有以下最少14項 7事
打手唔該回應下

我諗左好耐出唔出post,最後都係決定出

唔出既原因係因為我得呢一個ac,而家既林早舜喪心病狂,我自己都好驚ac會比佢ban 但我真係唔忍心見到高登呢家既景況!!

作為一個高登會員,如果你有空閒既時間,請你放低手上既工作,關注下你而家身處既論壇係咩情況。

作為一個舊人,我有義務話比大家知

第1.以前的確係有另一個模擬高登既forum係比其他人上!果個forum平時無乜人,但係真果個高登一熄燈大家都醒水會去果邊聚集!所以另起爐灶根本就唔係妄想!

第2.victor時期高登係無廣告既 !!!就算有都係有好少!更加無d咩賣t-shrit,賣書,賣潮文活動!居然有人話唔收錢維持唔到個論壇開支 ,咁以前victor時期個開支點維持?

仆街林早舜愈做愈過份

1係早一兩年開acc要你身份證資料(唔記得而家仲係咪)
2.server愈黎愈慢,但毫無改善
3.出書,借高登個名黎搵錢
4.用人唯親!女夜鬼事件未有一個交代
5.舊post死晒!!得把口話舊post已經開放番,但一樣係找唔到出黎!!
6.賣廣告賣到入post !!請唔好忘記你本身果個google 提供的廣告係不存在的!!!
7.賣廣告賣到出高登版面!!topic下有幸福醫藥廣告,右上角有脫毛,上面仲有銀行廣告
8.無故熄燈事件!!!點解元旦會熄燈??入面包含左d乜野政治因素??
9.改搜尋器事件!!無啦啦改走d功能!!
10.漠視民意,顯然有恃無恐!!站務台已經被洗版要求改回舊搜尋器,個仆街仔居然話新搜尋器經使用後感覺良好??
11.拎高登仔既集體創作去賣,連潮文都要出書?以前高登仔會罵神獸卡,點解而家連admin拎大家既集體創作出黎賣會無人關注??
12.server除左愈黎愈慢之外仲成日503
13.入某d post既某一版 果版會變左廣告,完全睇唔到內容
14.ban完唔俾會員搞團購, 後來佢自己就合法貼團購

呢段野我響第二個post打出黎,但係唔好理段內容有少少離左軌 本人記憶有限,更多仆街野請補完

小圈子post/玩樂post/鳩up post/創意post 既作者,可以先停止手頭上既活動嗎? 你忍心見到林早舜拎高登黎賺錢? 將大家既集體創作轉為自己既利益? 將高登插入政治因素?

站務台已經被洗版,但林早舜依然漠視民意 作為一個高登既user,你忍心見到高登死?

本來呢個post唔應該出響度,但係只有吹水台先有最多人,所以只好出此下策 本人才疏學淺,內容有d咩言辭唔岩既,希望大家可以幫我糾正
剩係哩個BOSSINI廣告 POST就知連狗會刷正皮啦
https://lihkg.com/thread/414881/page/1
第一次咁認真睇曬成篇咁長文
未整好個app 就殺左plus 仔
做左批ios 難民 on9到咁ge ceo 真係第一次見
硬係有班人要拉高登黎講 想轉移視線?
刷正皮 =/= 舊登係好
佢成日刷開 d公告正皮次次反cup
又拉高登落水
明眼人一睇
無論開壇果個
定係用壇果班人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞