[ARMY] 防彈少年團BTS討論區(19) 祝願世巡順利 成員身體健康

1001 回覆
40 Like 45 Dislike

曲到圓 so far除咗mv完全冇接觸佢地
留返啲時間睇應援仲好
其實真係會咁反感咩?
外國twitter ,台灣兩邊對於師弟嘅反應我都有留意
佢地對於txt提到防彈都覺得開心,反應係正面
何解一入到連登,個個都媽叉佢地靠防彈提防彈

我自己都係阿米,跟咗佢地幾年
見到佢地終於有師弟真係好開心,見到佢地twitter 有交流仲有啲感動

佢地初出道,就算佢地自己唔提,班記者咪一樣會追住佢地問防彈,無得避

我真係好想知何解你地會咁勞氣咁反感
我係覺得佢地痴師兄太多姐,特別係官方果邊。老實講唔飯呢團,開頭都幾支持師弟,想佢地分擔下彈既重擔,都明開頭係要借助彈既名氣做宣傳,但見到官方既人設整到同彈好似就會反感,加上之前既金泰亨🐯事件,宜家既cookie,其中一個成員喺咁提金碩珍,好難唔令人覺得想痴師兄,鐘意師兄okay,但喺咁提會over咗囉話就話兩隊唔同,但見到相似既就會反感。其實我覺得師弟團好普通
睇緊,我都係細妹有留意米圈先留意呢團佢唔同我講有個師弟話鐘意金碩珍,我都唔會留意佢地
啱啱認真睇一次mv發現隻舞幾好睇
其實佢地都好大壓力 雖然飯就應該唔會飯
不過都希望佢地大發啦
承德老師
佢地五個有part上2下3果到幾勁都係果句,靠實力既支持,靠拉關係既就不了
人設邊度似彈
有個同大哥wink既人設似
其實今次到底有無內部飛
上網睇之前有D新聞主辦方話無
但見有D人放個OK價(相比其他炒得太勁)
但話內部飛
冇內部
所謂內部主辦要補款係黃牛嫌賺唔夠 集體加價
冇內部飛但點解有啲飛咁耐先出
啲大陸牛攞左好撚多飛喎
前幾日收,有人搵我888放1500
話內部, 心諗家陣炒到咁勁 點會咁平醒我
條友又要1-2日先回1次, 9成有問題
今日果1788又係平飛, 問條友"今次唔係無內部飛咩"
答我"唔知唔清楚"
之前睇呢條LINK 見佢話無內部, 雖然可能大把飛走後門
http://news.modia.com.hk/2018/12/20/110308/%E9%BB%83%E7%89%9B%E9%9B%A3%E9%98%B2-bts%E9%A6%99%E6%B8%AF%E9%A8%B7%E9%96%80%E7%A5%A8%E7%82%92%E8%87%B37%E5%8D%83/

唔係話個樣似
貼臉V POSE+闊腳褲
遠睇好易中伏
到最後係咪真係有飛都成問題
我都有場內場擔心凍過水
之前都有人講過呢個問題宜家又有人話果個泰賢似田柾國
扣起晒唔比你地
Livenation聲稱98%公售飛
年中唔少人因為內部飛比人呃錢
我諗真啲好多係公售飛
我依家淨係想條友退款咋
我已經有自搶飛
我hold咗張內部 佢話3/10先知睇邊場咩位
會唔會凍過水
賣淨先比你
就算有都可能要補錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞