[ARMY] 防彈少年團BTS討論區(19) 祝願世巡順利 成員身體健康

1001 回覆
40 Like 45 Dislike
田柾國生日快樂!
我愛田征國!
新post留名
聽日就飛喇佢地,又要開始夜晚凌晨睇更新嘅日子
演唱會未必有咩更新
都係twt自拍多
睇下飯拍
不過佢地會上節目嘅,又有Grammy
美國推晒堆訪問...
歐洲希望可以上下
佢地話推左la 嘅訪問
其他嘅應該仲有
之前方pd 又rt tyra個tweet ,可能有啲機上節目
金南俊,下次開vlive 唔好再亂掂部電話
上次又係咁
可能因為更新咗
琴日弟line先唔識熄直播
.@BTS_twt scores second No. 1 album on Billboard 200 chart with 'Love Yourself: Answer'

今次stream 比上次少左,轉左制就無計
始終個個都仲係緊張YouTube views 數
Stream歌 嘅人仲少過fake love
同埋上次有billboard加成
防彈少年團所在經紀公司Big Hit將搬去新辦公大樓

據業內人士透露,Big Hit租下了位於江南區三成洞的一棟大樓的三個樓層,預計將在今年下半年搬入,新辦公區將保障更大的練舞室以及主唱訓練室等,為旗下藝人提供更強有力的支持。
又有新工作室睇
今次會唔會整返間俾金泰亨

南俊下次要答幾多題問題先熄vlive
禍從天降
大大隻死貓俾你食
SCREAMING!!! 🙌 🤩 @bts_bighit is blessing the #AGT stage NEXT WEDNESDAY. RETWEET if you are FREAKING OUT about #BTSonAGT!

真係上
上美國合家歡節目增加國民認知度係好事
只係唔知其他比佢推咗節目會唔會覺得唔比面
James corden個show 仲係未知之數
但呢排佢係節目又提防彈,等下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞