天涯明月刀(台服)緊急召集!!! 聽朝10點開始 為期14日資格申請 9月13號開SER

683 回覆
16 Like 19 Dislike
新門派
dl咗打算玩唐門
希望部老爺機仲跑得郁
天刀優化算唔錯 調低d 應該冇問題既
睇過
display card得750ti
唔知勉強得唔得
我諗調最低應該得既 多人地方開屏閉
幾時公測 好期待
其實好想玩
但一諗到要肝就放棄 無咁多時間
封測測幾耐都冇講啊 升到60 公測有時裝送
HEA有HEA玩姐
部文書notebook都玩到,gtx850m
ram最好有16gb,如果唔係爭鋒/大型野戰容易斷線
開medium唔lag
入咗 新手
會開隻五毒玩

巴打們可唔可以評論下五毒同太白?
太白打壓制 對面無解控時 可以連到人地死 團戰最強門派

五毒爆發,機動性極高 可以隱身 團戰一般
兩隻都叫係爆發型職業
五毒短時間爆發更高,控制時間短,典型刺客職,冇記錯好似陸服由s2開始,每一季線下比賽前三都有五毒身影,多次奪冠,keep住nerf既職業,不過唔係五毒強,係五毒有一個代打特別強。pvp tier 2,pvp同pve都平衡到,團戰體驗低,比較有特色既技能有隱身、寄生(安置一個可以控制引爆時間既炸彈係對手身上)

太白雖然稱係爆發職業,但係短時間傷害其實唔高,反而係太白既技能cd短,同埋comho控制時間長,成套甚至兩套combo(太白有一招可以刷新所有技能cd既技能)既傷害幾可觀,一般太白都係輸出完一套combo之後就走路(有一招非鎖定突進)拖cd。pvp而家陸服meta係tier 2,前兩季都係tier 1,預計台服會係太白tier 1版本開始,pvp同pve都可以平衡,團戰體驗最佳,有特色既技能有無痕(拆解技能同時3秒內抵擋多次技能,同時可以強化技能)

兩隻都係脆職,但係太白有人會玩全輸出,就非常脆,有人會玩半坦就輸出低d但容錯率高d

無撚錯
你要推多幾百次先1001喎
比你地講到心郁郁玩太白

我都係揀緊太白五毒是旦一個

不過聽聞五毒要求低D
絕對係太白要求低d,低中端pvp場都好強,高端個個職差唔多
五毒低中端易比人秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞