天涯明月刀(台服)緊急召集!!! 聽朝10點開始 為期14日資格申請 9月13號開SER

683 回覆
16 Like 19 Dislike
想問下
我見人話每週買齊d禮包 先可以提升戰力
想問下大約陸服買齊禮包既話
大約幾錢一週
原來連登都有人玩 宜家先睇到個post
禮包係其中一個點,要課既唔止禮包,都唔一定要買齊
如果講緊而家最新情況,岩岩出左新禮包,每星期買齊470×6折=280人仔
禮包既話唔止周禮包,排名要有返咁上下商城禮包要全清(特別前期資源少),你預呢到幾千
禮包只係一個好細既課金點,想pvp體驗有返咁上下(可以參加80v80總舵戰),要預最少洗過萬(單睇陸服)
陸服最近逼走左好多人
由開始每星期80既周禮包變到230,之後150既禮包開始少人買官方最近就出240既禮包
d課金活動越出越密,今個月未完都已經出左兩次活動
唔知台服會點
試玩左一陣都ok

但我只接受到以前俾月費, 即係一個月幾舊水嗰d課金, 太多就不了
課金呢d野好個人架喎

最後既月費驚只係諗到魔獸同aion
呢樣真 平有平玩 貴有貴玩
錢再賺就有 限時禮包走左就無
d禮包唔係固定每星期都有架咩?
係有周禮包 但有D限時
原來係咁 想問下d禮包通常入面果d係咩黎
直接加功力之類d野黎?
因為無玩封測
有好多野都唔知咩黎
加D修為 比D綁定銀兩你 之類

唔會直接加功力

我以前玩陸服係唔玩買周禮包 覺得好唔抵 因為同相既錢 我同幣商買金 做到既野仲多

唔知台服會點呢
主打PVP , 野外開紅 既武俠戇奶驚
你唔係唔玩下話?
https://youtu.be/F53GpNzAbzI
其實唔係

舊時代唔係,新時代都唔係

舊時代金石頭好貴,值得買禮包

新時代禮包就越黎越值個價值,比如500蚊個個95級禮包送一個任選紫薯同紫薯牌同埋出既200綁點周禮包,就算係68綁點既舊周禮包都係必買

最起碼ser top10%,禮包全清係基本(top 10%只係總舵戰最低要求甚至只係後備位置)
的確早期禮包幾重要 金石少有時 禮包既金石往往都係岩係突破心法既關鍵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞