劉德華演唱會門票公開發售特別安排 - 不設售票處售票

212 回覆
550 Like 6 Dislike
東馬 阪馬呢d國際馬拉松都行緊實名登記抽籤啦,根本上就最公平,抽到抽唔到都無得怨

對主辦又無影響既,好賣既一樣賣得啦

香港真係好撚落後
60-80後
60-70後 呀
大陸創科講到咁勁,點解唔整個賣飛app?係度狂推支那寶
又唔推黎香港?金融業就係咁入侵
蝗d賣飛網同app好勁架, 唔會冧, 唔似香港d城網chok成朝
台灣實名制好似都唔係全部位, 只係部份?

其實修例公售比率至少5-6成已經好好多啦, 得嗰2成買條毛咩
人地內部hold飛一叠叠咁炒, 上網買多極有限, 你估用bot就真係一撳就入到咩
我當一個人十張咭,咁個集團有100人?
私人咭入貨,又點分賬?
一個人10張咭咁少
淨係申請垃圾卡都唔只10張啦
仲未計share limit任你申請嗰啲
好似我咁,我已經犧牲呢一個月唯一一日假期通宵去排隊
好多人炒開iphone大把卡
識幾個人,每人都60張以上
我愛黎明!我愛黎明!
日本人地安室開DOME五萬人一樣要check證件啦,香港個場頂多咪一萬幾人,人地都做得到
問題根本就係HK無人肯去做,贊助商又hold起咁多飛,年年嘈年年炒,無改善過
支持,最好實名制,等班炒家收皮
佢真係好撚天真
仲話當一個人10張
同joox 合作啦
台灣server 係勁d 人哋十幾場五月天都係一兩分鐘就load曬清得曬
(而且人哋會體貼咁安排星期六下晝開賣方便人放假去搶)

淨係香港至會每次買飛都係鬥時間多咁on9 唔洗返工唔洗做咩 次次唔係排隊就係load 大半日得個吉
一個kktix 已經完勝所以香港售票網
上次張敬軒順到
我覺得呢個方法有少少弄巧反拙
黃牛黨之前就要搵人去排
而家就可以一大班人
一人一張tap and go
盡情咁搶
戲院直播可能就有機
攪埋網上直播, 呃多幾間做贊助, 到人人有得睇, 咪冇得炒囉
咁佢哋每人有60張咭嘅話,咪當佢贏囉。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞