劉德華演唱會門票公開發售特別安排 - 不設售票處售票

212 回覆
550 Like 6 Dislike
劉德華演唱會門票公開發售特別安排 - 不設售票處售票

鑑於近日接踵發生於城市售票網售票處外因輪候購買演唱會門票而導致的傷人事件,映藝文化娛樂(主辦機構)經與康文署及警方協商後決定,基於保障市民的人身安全及維持公眾治安等重要考慮,加上在現階段沒有其他更佳的方案下,《My Love Andy Lau劉德華World Tour - Hong Kong 2018》將不會安排於售票處售票,只設網上、流動應用程式及信用卡電話訂購。不便之處,敬請見諒。

售票詳情如下:
《My Love Andy Lau劉德華World Tour – Hong Kong 2018》
香港體育館(紅館)
15.12.2018 – 3.1.2019
$980, $580, $380

共20場,約60 000門票於9月4日(星期二)上午10時起於城市售票網公開發售,顧客可同時透過以下途徑購票:

● 城市售票網網頁:www.urbtix.hk
● 信用卡電話購票:2111 5999(每日上午10時至晚上8時,包括公眾假期)
● 流動應用程式My URBTIX(Android 及 iPhone版)

每人每次限購最多4張門票。
(售票首天購買此節目的門票時,當使用同一信用卡的累計購票數量在任何一次交易中已達上述的每次購票上限,該信用卡於當天即不能再用於購買此節目任何場次的門票。)

除城市售票網和香港體育館的渠道外,主辦機構僅會透過以下三個官方平台公布所有最新、最準確的演唱會訊息:
(1) Facebook:
https://www.facebook.com/MyLoveAndyLauWorldTour/
(2) IG:
https://www.instagram.com/myloveandylauworldtour/
(3) 微博:
https://www.weibo.com/6598879485/

主辦機構查詢電話:2751 9118

城市售票網呼籲顧客切勿光顧「黃牛黨」
城市售票網從未授權任何人在指定場地或途徑以外售票,敬請留意。市民購買或取得未經授權的門票,會涉及風險,並助長門票炒賣,請循正式途徑購票,以免受騙及招致損失。

大家記得通知班蝻先到先得,唔好去廁所繼續排
咁而家排緊果d點算
華仔 我愛你
劉華果然係地下特首,急市民所急,以民為本
咪做咗傻仔被人笑囉
4日唔使上網
呢個方法又ok喎
點解之前啲人諗唔到
好過黃子華個啲得個講字
有冇人講下呢個方法有咩bug
做得好
網上用bot買都係炒
20場
得60000張飛公開賣
每場得嗰3000張
咪又係咁多人都搶唔到飛
根本除咗黃牛之外
Sponsor 同 公售比例都要執吓佢啦
最好用埋身份證
無得用現金買
登記名,身份證no.,隨機抽簽分配,抽中14日內去通利買飛,好撚簡單
好似炒iphone咁
Sponsor比咁多錢SUPPORT個演唱會 佢要飛都無計
sponsor都拎唔到幾多飛
全部去曬優先
之前優先由朝早十點賣到夜晚六點都有得買
真係只要你有卡肯按就買到
而家公開發售嘅飛只係4場多少少
真係合理咩
佢開廿場架喎
人地贊助商wor...
佢俾得起錢 佢做一場特別場剩係俾自己公司員工睇都仲得喇嘛...
唔通你又鬧人唔公平 點解剩係俾自己員工睇
上網買咪又俾bot狗皇牛狗搶飛
child登入面都大把人用BOT
佢地唔出聲咋
個比例真係有需要咁多咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞