劉德華演唱會門票公開發售特別安排 - 不設售票處售票

212 回覆
550 Like 6 Dislike
仲淋左兩晚特大雨
排隊黨抵啦
覺得唔合理個d可以自己做贊助商,咁你要有幾多飛都得
黑心講句,都唔知比人斬個個係咪鬼 為左唔想比排隊人拎哂D飛
老老實實呢家仲興四大天王?
但而家排隊買到嘅多數係蝻/蝗
依家班人知道消息後會唔會唔肯走
其實就係咁簡單,但係無商家佬肯做

去門市既先到先得,就會益晒呢有背景人士
網上買既先到先得,就益晒班有bot既it狗

一般市民咪又係買唔到

按身份證號碼,每人限買一張,咁先係正路
其實唔洗每人限買一張
但要買個陣寫到明邊張飛邊個身分證號碼
咪60後70後果D去睇囉
人口比例上分分鐘多過你班後生仔
仲要幾年先開一次SHOW
D仔女比貴D請老豆老母睇一次都唔肉赤
玩9班老野 老野fans多數walkin現金買
唔識上網又無信用卡多得佢唔少
德政
其實唔係好明

華仔開show, 20埸就算全公開發售都一定爆, 點解咁多明星既公司都仲要選擇搵sponsor

因為sponsor 俾既錢仲多過公開發售既收入?定sponsor 俾錢,政府無得分成?
4場多少少?
好波 諗起啲人無啦啦訓左幾日街
依家收晒皮 心都涼晒👍🏻
德條毛
你4號嗰日上到城市電腦售票網先再講
兒登果然兒登, 睇劉德華幾時變左老野專利
人地真係開始好紅係八尾九頭, 鐘意個班都係七八十後多
點會又無信用卡又唔識上網啊
Sponsor俾嘅錢梗係仲多過票價啦
有冇記者即刻去訪問下啲排隊黨有咩感受
公開就真係未必爆棚
但有SPONSOR先肯定封左蝕本門, 可以大膽D預多少少做好個製作囉
幾時有講過佢所有fans都係老野呀
仲要前期已經要用錢,等得公開賣飛再搞一排先收到錢就食得屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞