可愛英國短毛貓 遭按摩椅夾死

140 回覆
46 Like 127 Dislike
點解連登仔對住貓突然又咁有愛心
前幾日唔係先至熱烈討論點虐待老鼠?
同d人話唔可以食貓狗但又日日食豬牛雞有咩分別?
唔洗審條撚樣一定係D公屋賤種
仲要係新界個D劣種支那人
諗起 eason chan
邊條法律有講?
你外母個張係咪廿年前? 事關我廿幾年前買個張 腳位個板有手拉上嚟, 呢張較位的確外露, 但機件絕對包實晒
呢張再下一代 (腳位唔係一塊板, 係插入去個種, 而且已經轉咗電動), 我都買過, 已經所有嘢包實晒, 所以我先話落後OXXX廿年

而家用緊天王椅, 要買, 真係買OXXX, 仲有回收PROGRAMME, 收番舊個張買新, 有得平
總之兩邊都有責任 打和 super
係凶宅呀哈利
你以為成個連登得一個人上緊?
點解我會知道呢個牌子 因為我中過伏
之前佢成日係啲商場到SET 展銷位 用左五百蚊買左個按摩枕頭
話要2個先攞到貨
結果3個月都拎唔到
想退錢要入上水收支票
大佬 唔洗返工?
最後打客服仲串嘴話如果你有任何不滿 不如你去消費者委員會到投訴
咁樣做生意 毫無成信
最後我等左接近3個幾月先拎到
你話佢馬來西亞
但佢早係2013比中資收購左

其實中資都唔緊要
又唔係平客服同誠信都差
總之我唔會再買

https://translate.google.com.hk/translate?hl=zh-TW&sl=zh-CN&u=http://company.cnstock.com/company/scp_dsy/tcsy_gszx/201309/2735200.htm&prev=search
點解大家討論咁鍾意兩極化
事主細佬係有唔小心同大意
但絕對唔代表廠商無錯 廠商仲諗住話寫左係menu就當盡左自己責任
你地問心自己對住成千字條款話確認個時你地對實唔會睇啦
如果廠商本身係有關注呢個問題 絕對應該係當眼位落驚告字眼
我上面嗰張安全指引係獨立一張
係個膠袋包裝最頂嗰層
成張都係講安全
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞