可愛英國短毛貓 遭按摩椅夾死

140 回覆
46 Like 127 Dislike
唔睇咪岀事囉
養動物真係要小心
最撚爭d 人養寵物自己又出街叫人幫手養
點解聽到貓叫都唔停咗部野先
其實幾慘
唔係事主/住喺間屋既人坐緊 危險意識係會再低D
但第一時間聽到貓既慘叫聲都無意識可能關架機事就真係幫佢屋企人唔落

但係諗住退到機既話會唔會有D過左火位 夾死過動物仲肯full refund既話就係間公司好人了
睇落係貓主屋企人on9,一來冇檢查好,二來聽到慘叫仲坐多陣
依家ogawa個網已經冇左25k果張,睇唔到個結構係點
但係個女人買果時睇唔到係變型+外露?
返到屋企用過睇住佢變形聯想唔到有危險?

無論最後告唔告得入間野,呢個女人最好唔好養寵物,生仔
安全唔係理所當然
係個女人自己責任
你啱 個女人買之前無睇清楚
ogawa啲按摩椅個gap真係好大
狗都好易捐入去
更何況貓
雖然係有警告字眼,但呢個設計真係要改善,無理由由得機件外露唔包邊,講衰d樓本係慳皮唔加塊板
唔係包實ge 咩
Osim 所有野包實晒 無機件外露
如果係車,係車房有養貓狗,咁又會唔會要加返板係車到?
好地地買埋d垃圾擺屋企, 仆街,根本唔係按摩. 亦無法比上人手按摩
唔會 因為撻車果下隻狗已經走左
我都估唔到後面露成咁

蘋果嗰到搵
一打開包野就有好大幅圖 叫人注意環境,仲有個BB仔係個按摩椅上面玩雜技

利申:用緊master drive
屋企張OSIM乜都包實哂,完全見唔到機械零件
呢張咩OGAWA邊度出架,點解可以咁大個窿
部機就擺明設計有問題

但件事最大責任 唔係事主個戇鳩細佬咩
用之前就話睇清楚
用緊中途點睇
除非清場清到成間房範圍係冇晒寵物同小朋友再鎖房
但咁唔方便就係設計問題
個位真係好大
如果係bb入左去,成件事肯定厭重晒
如果夾死果隻唔係貓 係狗/人類bb
連登仔d 留言會唔會咁正常
求圖,依家個網搵唔到25k果張,大家估估下
我外母張osim一樣後面剩係見到d較位,估唔到ogawa後面咁偷工減料。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞