召喚熱愛淘寶的親[6]不要quote圖,禁講集運只講產品

1001 回覆
15 Like 7 Dislike

thx,不過有d 貴
另外,想問有冇usc type c 線 推薦,電壓20V, 想用dell 充電器 幫thinkpad充電

type c to usb

20v 喎

隻dell 充電器 支援 19.5v 同 5v, 唔知充唔充到,唔想買多隻,屋企太多充電器
有冇錶推介 #adore

智能定電子定鋼錶

驚黑心棉,決定左買佢
https://world.tmall.com/item/40837733647.htm?spm=a230r.1.14.217.3HyqaW&id=40837733647&ns=1&abbucket=11&skuId=61821886578

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【懒人沙发榻榻米可折叠创意单人小沙发床宿舍可拆洗阳台飘窗休闲椅】¥2wVG7hAktq¥http://c.b1wt.com/h.2iHzpr?cv=2wVG7hAktq&sm=a58ebb
買左呢張,用左半年,唔錯

做唔做到90度角?
承重夠唔夠力?
會唔會好薄?
棉芯有無因為成日坐變哂型?
面料舒唔舒服?
面料食唔食塵?
唔該哂巴打
多謝你無quote圖

我唉住個窗用,初買既時候樂似有玩過角度,90度唔肯定,80度一定得
我本身得百一磅,同埋唉住窗,承重不能作準
面料好舒服
食唔食塵就睇你點睇,我懶到西咁,買返黎用就日日用,但一次都無抹過,所以d折合位好多塵
so far我又唔覺得佢變型
between, 你要留意運費,佢size幾大下,同埋官方集運未必運(我果次要搵私運)

80度咁咪要唉前咁坐

智能定電子定鋼錶

無所謂
有冇好心巴打可以重新share 波鞋d 防污噴務
搵唔返link

Pish

做唔做到90度角?
承重夠唔夠力?
會唔會好薄?
棉芯有無因為成日坐變哂型?
面料舒唔舒服?
面料食唔食塵?
唔該哂巴打
多謝你無quote圖

我唉住個窗用,初買既時候樂似有玩過角度,90度唔肯定,80度一定得
面料好舒服
食唔食塵就睇你點睇,我懶到西咁,買返黎用就日日用,但一次都無抹過,所以d折合位好多塵
between, 你要留意運費,佢size幾大下,同埋官方集運未必運(我果次要搵私運)

80度咁咪要唉前咁坐

我唔肯定可以有幾多度,因為我女朋友有好多公仔果d放晒係張野度,我通常都一野壓落去坐,所以幾舒服

面料好舒服

80度咁咪要唉前咁坐

我唔肯定可以有幾多度,因為我女朋友有好多公仔果d放晒係張野度,我通常都一野壓落去坐,所以幾舒服

你意思100度啊係咪

80度咁咪要唉前咁坐

你意思100度啊係咪

自膠 哈哈,係

你意思100度啊係咪

自膠 哈哈,係

我諗左好耐係咪自己get錯
有無人有相機腳架推介?
200-500 budget

你意思100度啊係咪

自膠 哈哈,係

新年快樂,哈哈
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【旅行收纳袋套装衣物整理旅游必备内衣收纳包防水行李箱衣服分装袋】¥YB0x7SSYPB¥http://c.b1wt.com/h.2iBhf5?cv=YB0x7SSYPB&sm=2c3597

有無巴絲買過依款袋?
個拉鍊穩唔穩陣?

智能定電子定鋼錶

無所謂

我之前買左隻weloop 小黑2
你當係有時間睇既手帶,油水mon,電力用到廿幾日
有一排無上連登一番到黎淘寶post就開到六
追post追左成兩個鐘

另外想求兩樣野
想淘個電競mouse 無推介既話正常mouse都得
有得靜音更好啦 最好巴絲有用過包膠一下
(睇番上兩三個postd人都係買keyboard多 想搵個唔伏又耐用既mouse用下)
第二就想淘個銀包比女友 有無絲打有好推介?佢想要個細d既 姐係唔係長條果款

Pish pish
追post追左成兩個鐘

另外想求兩樣野
(睇番上兩三個postd人都係買keyboard多 想搵個唔伏又耐用既mouse用下)
第二就想淘個銀包比女友 有無絲打有好推介?佢想要個細d既 姐係唔係長條果款

Pish pish

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【正常发货 幻影炫光 背光裂纹 炫彩灯 牧马人电竞有线游戏无声鼠标】¥Vjjj7Sl1ss¥http://c.b1wt.com/h.2RbcEi?cv=Vjjj7Sl1ss&sm=15c4d8
淘過呢隻,靜音,無mk炫光

]

個價同腦場差幾多?

腦場好似唔多覺有1280V2...
有無人有相機腳架推介?
200-500 budget

無人介紹
追post追左成兩個鐘

另外想求兩樣野

Pish pish

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【正常发货 幻影炫光 背光裂纹 炫彩灯 牧马人电竞有线游戏无声鼠标】¥Vjjj7Sl1ss¥http://c.b1wt.com/h.2RbcEi?cv=Vjjj7Sl1ss&sm=15c4d8

Thanks 巴打
單已落

Pish pish

Thanks 巴打
單已落

對你唔住
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【新盟曼巴蛇有线鼠标电竞USB台式电脑笔记本lol游戏机械加重办公cf】¥MXM97SDwXw¥http://c.b1wt.com/h.2R5Lhg?cv=MXM97SDwXw&sm=f7677d
返到屋企先見到原來改左用呢隻
有無巴打有高仿dw黑面推介?
條女話要但又唔想成千蚊買隻咁既表

自膠 哈哈,係

新年快樂,哈哈

我研究過都係決定買自己post果張貴野

條女唔識淘寶

條女唔識淘寶

講真 送左比佢佢自己發現係假你就死硬

真野5,6百搞掂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞