召喚熱愛淘寶的親[6]不要quote圖,禁講集運只講產品

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
唔好意思丫,我係新手,求救丫
我想問下個賣家本來想退款比我,我比個支付寶佢,個支付寶話我身份未完善所以我收唔錢,但我已經開通咗hk支付寶。佢唔比我申請售後,話會比人扣分,我已經同佢講咗我係海外買家,咁仲有咩分法?唔該大家
我想問下個賣家本來想退款比我,我比個支付寶佢,個支付寶話我身份未完善所以我收唔錢,但我已經開通咗hk支付寶。佢唔比我申請售後,話會比人扣分,我已經同佢講咗我係海外買家,咁仲有咩分法?唔該大家

退款係退支付寶cn
唔係支付寶hk

後尾個賣家喺微信比返錢我,我想問hk用户要點先收到大陸人比我ge錢?有咩手續要做?唔該哂大家
我唔理topic喇 sorry
話說我就淘左啲野 唔洗理係乜
咁件貨本來就係百世快遞
點知我就發覺佢待攬收等左兩日
咁我就問賣家發生咩事
佢就話百世快遞唔攬件喇 就新年
所以幫我轉左中國郵政
咁問題就嚟喇
我成堆野而家係上面等緊個件野到就集運落嚟
點知佢搞一搞我唔識點一齊集運落嚟
求教學
咁件貨本來就係百世快遞
咁我就問賣家發生咩事
所以幫我轉左中國郵政
咁問題就嚟喇
求教學

https://lihkg.com/thread/78299/page/7
淘寶集運集中討論區 (2) 請幫手答問題
呢到問啦.

小小地 30kg野
咁件貨本來就係百世快遞
咁我就問賣家發生咩事
所以幫我轉左中國郵政
咁問題就嚟喇
求教學

預過年後收到,仲要亂到仆街
咁件貨本來就係百世快遞
咁我就問賣家發生咩事
所以幫我轉左中國郵政
咁問題就嚟喇
求教學

https://lihkg.com/thread/78299/page/7
呢到問啦.
真係搞笑 佢唔理topic 我地就要理佢?

agger 仲要話唔理topic 仲要膠樣
on撚99

agger 仲要話唔理topic 仲要膠樣
on撚99

唔理topic大哂?
以為自己邊位?
咁件貨本來就係百世快遞
咁我就問賣家發生咩事
所以幫我轉左中國郵政
咁問題就嚟喇
求教學

呢到問啦.

哩d蛋散唔洗咁好心對佢喔親
咁件貨本來就係百世快遞
咁我就問賣家發生咩事
所以幫我轉左中國郵政
咁問題就嚟喇
求教學

單機啦你
新會員唔識字都算
仲要無大無細

依家d 00後...
淘淘下又成千

淘左個電脈迷你按摩器 幾舒服 返工都用得
同睇物理治癒師舊野好似

重點係百零蚊

求link
呢排媽子網球手 想做孝子

+1 here

十年前
間鋪都執埋
你地抄下個名 自己搵

最平都要90RMB up

搵比間2x同3x人仔
不過等巴打包膠先敢買
呢度多唔多巴/絲打 淘玩具

近排淘左好多合金...

想試下D FIGMA

我有淘過隻pvc同兩隻黏土 其實計耐同香港差唔多 只係搵唔到先搵淘寶

而家黏土人好多假貨, 如果唔介意唔係正版就無所謂, 如果真係要收藏正版千其唔好博

黏土梗係去返gsc旗艦店買 一定正版
想問下淘過風筒既巴絲打,你地會用轉插定自己換三腳插?唔該
淘淘下又成千

淘左個電脈迷你按摩器 幾舒服 返工都用得
同睇物理治癒師舊野好似

重點係百零蚊

求link
呢排媽子網球手 想做孝子

留名跟進
有無人淘過貼紙
想問下淘過風筒既巴絲打,你地會用轉插定自己換三腳插?唔該

如果唔洗剪線我會轉三腳
我淘左個美的吸塵機返黎,換頭要剪線所以都係用轉插
有無人淘過貼紙

快樂檸檬
果時我租格仔入貨
有無人淘過貼紙

呢度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞