召喚熱愛淘寶的親[6]不要quote圖,禁講集運只講產品

1001 回覆
15 Like 7 Dislike

好用?

好好用
剃鬚/毛/衣腳毛粒都得

咁撚勁

link
次前淘個個99蚊唔夠力釘得唔乾淨

上網買仲平$3x-4x左右
我買左$60人仔

淘寶手工皂幾好用

用完返唔到轉頭,依家好多地方賣手工皂

香港有咩地方買正呀
有無人買過啲麻辣湯麵/撈面推介下
唔太好酸辣

終於到左

好用?

好好用
剃鬚/毛/衣毛粒都得

剃鬚剃得貼唔貼面??

ok la
一定無剃刀咁乾淨
不過好在9剃都唔好整傷自己

終於到左

好用?

好好用
剃鬚/毛/衣毛粒都得

剃鬚剃得貼唔貼面??

ok la
一定無剃刀咁乾淨
不過好在9剃都唔會整傷自己

終於到左

好用?

好好用
剃鬚/毛/衣毛粒都得

剃鬚剃得貼唔貼面??

ok la
一定無剃刀咁乾淨

剃鳩毛又得唔得

ok la
一定無剃刀咁乾淨

剃鳩毛又得唔得

腳毛/鳩毛 睇到貼晒會好肉酸 同好吉
所以要用剷 整3mm長度岩岩好

老婆係正生買過三條 一條佢自己帶 一條比個仔帶
個仔帶果條一年生左銹(咩原因應該唔洗講喇)

我買過手扼
佢仲跟左抹銀布同銀耳挖比我
戴左3年冇事喎, 係之前黑左少少, 用抹銀布抹返就新ge一樣

正生係細細個老母已經去買比我地戴
真係好老字號同出名老實架喎

點解會黑???

三條只係得一條有事
樹大有枯枝掛

銀帶得耐表面氧化就發黑=/=生銹
用抹銀布摔甩面過層就得

金屬接觸空氣氧化,稱之為生鏽,
所以銀氧化都叫做生鏽,不過普通人認為鐵的氧化先叫生鏽
銀氧化後顏色會變黑,其實係無辦法避免,
不過坊間有好多種方法可以清走層氧化層,所以唔太大問題,
銀都唔算貴啦,正X老字號應該唔會呃人

題外話:曾有不法份子用銀器變黑欺騙老人家,以衰氣/身體問題解釋變黑原因,從中獲利
有冇macbook 用家可以推薦下 邊款 usb-c 轉 hdmi 好用
咁多位巴絲小弟第一次用macbk air,想問有無d好用既藍光mon貼or防幅射既mon貼,macbk套,同袋介紹

三條只係得一條有事
樹大有枯枝掛

用抹銀布摔甩面過層就得

題外話:曾有不法份子用銀器變黑欺騙老人家,以衰氣/身體問題解釋變黑原因,從中獲利

好似得鐵嘅氧化先會叫做鏽
有冇iphone7+用家用緊全機貼有推介?
想裸跑企又唔想知背貼令立立,想貼完好似無貼咁(啞黑)
有冇macbook 用家可以推薦下 邊款 usb-c 轉 hdmi 好用

標準答案 綠聯

用抹銀布摔甩面過層就得

好似得鐵嘅氧化先會叫做鏽

好似得鐵先叫生鏽
其他叫氧化
樂拼 淘唔淘得過

好好用
剃鬚/毛/衣毛粒都得

剃鬚剃得貼唔貼面??

ok la
一定無剃刀咁乾淨
不過好在9剃都唔好整傷自己

要打圈剃先干淨。
用來剃毛粒

腳毛/鳩毛 睇到貼晒會好肉酸 同好吉
所以要用剷 整3mm長度岩岩好

我都有 今晚試下剃鳩毛

btw剷點整3mm長度

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【Haier/海尔理发器电推剪充电式成人电推子静音电动理发剃头刀家用】¥PXWZ763Et5¥http://c.b1wt.com/h.27Eb6X?cv=PXWZ763Et5&sm=7be005
個白痴賣家冇喺張速遞單打埋我個電話
SF唔畀我拎件
SF唔畀我拎件

寄得出但係唔比人拎
SF唔畀我拎件

咁sf要點先俾拎?
SF唔畀我拎件

寄得出但係唔比人拎

因為係香港呢邊先咁嚴
以前都唔一定要有SMS
但係早幾個月開始見佢喺香港官網加咗句「客戶於順豐網絡取件時,必須出示順豐速運發出之確認短訊,經順豐/服務點店員核實後,方可取件。」

打畀SF講話加返, 佢地話會同賣家核實咗先改得
所以我亦都同賣家講埋件事
SF唔畀我拎件

寄得出但係唔比人拎

因為係香港呢邊先咁嚴
以前都唔一定要有SMS
但係早幾個月開始見佢喺香港官網加咗句「客戶於順豐網絡取件時,必須出示順豐速運發出之確認短訊,經順豐/服務點店員核實後,方可取件。」

打畀SF講話加返, 佢地話會同賣家核實咗先改得
所以我亦都同賣家講埋件事

而家咁煩嘅咩
我去sf 站拎
Show 個apps 果個信息俾佢
佢comfirm 電話同名就ok
唔洗sms
神州集運個網死左,屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞