[神棍育成]塔羅集中討論區(3) 9up

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
好黑仔既巴打,你可以留低出生年月日時地點,過兩日得閒同你睇睇流年
好黑仔既巴打,你可以留低出生年月日時地點,過兩日得閒同你睇睇流年

我要呀

測字唔係呢度

topic邊到有測字呢兩隻字

之前見到有巴打話寫隻字比佢練直覺姐

係度
歡迎寫字

等等寫俾你

我要呀

你夠佢黑仔?

我要呀

我睇過啦你個盤

btw我半桶水架咋

測字唔係呢度

topic邊到有測字呢兩隻字

之前見到有巴打話寫隻字比佢練直覺姐

係度
歡迎寫字

等等寫俾你

再來多次感情!

唔該紅cfu
1995年2月1日 3:35am
香港出世 仔

唔該紅cfu
香港出世 仔

幾有趣,你講野同讀書叻唔叻?

btw 係真心有啲濕滯
1月22開始 海王星四分本命木星(一宮人馬加宮內木星)
係黑仔啲 二月十幾號之後應該會好一點 但到時可能屋企會出現問題

上半年真心麻麻,下半年會好番啲

同埋你今年讀書溝通朋友兄弟呢幾方面都會比較炆比較易起衝突,自己好好注意下

戴番個頭盔 真係半桶水

唔該紅cfu
香港出世 仔

btw 係真心有啲濕滯
係黑仔啲 二月十幾號之後應該會好一點 但到時可能屋企會出現問題

同埋你今年讀書溝通朋友兄弟呢幾方面都會比較炆比較易起衝突,自己好好注意下

戴番個頭盔 真係半桶水

自問講野 把口幾叻
讀書從來hea讀 - - 6 6咁係日本6緊個學位
屋企會點 一個人係外國好掛住屋企人
讀書溝通朋友兄弟
即係今年身邊既野無樣掂

依家身邊無人無物
仲成日要晒心機晒時間真係好攰
一個唔覺意晒埋錢真心燥
屋企唔係咩大富大貴都供我讀書
唔想愧對佢地

我要呀

我睇過啦你個盤

btw我半桶水架咋

冇睇流年,唔濟呀

我要呀

你夠佢黑仔?

不過不失啦

絲打得唔得
我真係好黑仔

1991/7/7 9pm hk

唔該晒cfu
OT 到家下先瞓

聽晚先練直覺
我真係好黑仔

唔該晒cfu

我先嫁,咪打尖

絲打得唔得

唔得

絲打得唔得

唔得

早啲訓啦

絲打得唔得

唔得

早啲訓啦

下個到我
我真係好黑仔

唔該晒cfu

你想睇咩範疇?
好懶唔想大睇

絲打得唔得

你講下你有幾黑仔先

唔該紅cfu
香港出世 仔

btw 係真心有啲濕滯

戴番個頭盔 真係半桶水

自問講野 把口幾叻
讀書從來hea讀 - - 6 6咁係日本6緊個學位
屋企會點 一個人係外國好掛住屋企人
讀書溝通朋友兄弟
即係今年身邊既野無樣掂

依家身邊無人無物
仲成日要晒心機晒時間真係好攰
一個唔覺意晒埋錢真心燥
屋企唔係咩大富大貴都供我讀書
唔想愧對佢地

讀書講野ok咁可能好d 可能你個三宮頂得住

屋企既問題可能係你會同佢地嗌交呀覺得好煩呀或者對佢地有負面情緒之類(只係隨手舉例!)
總之上半年同屋企既關係都未必會好理想

不過認真希望係我太廢睇錯野啦

唔得

早啲訓啦

下個到我

早啲訓啦

絲打得唔得

你講下你有幾黑仔先

我咁都仲唔叫黑仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞