[神棍育成]塔羅集中討論區(3) 9up

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

唔係完全無可能既,
但係佢變返單身既呢兩個月有d新既想法出現左,所以midset同以前已經有d唔同,
如果你唔追返佢,佢都好大可能會dump低以前既野重新出發。
你最好肉緊d,唔怕chur少少,如果你chur都唔得,咁等就更加無行

自此分開了你落力前行,得我幼稚地停留
大約係咁上下

我呢

軍官有無故事分享?

晏少少先
練緊體能

嘩嘩嘩 又話專業廢青 專業條毛

就係廢青先咁得閒
頭先著住人字拖,手執一對勞工手套,行左十萬幾里路為求尋找一碌棍比我練引體
仿似似我頹廢既人生,一生係到尋尋覓覓
頭先著住人字拖,手執一對勞工手套,行左十萬幾里路為求尋找一碌棍比我練引體
仿似我頹廢既人生,一生係到尋尋覓覓
taobao 買塔羅牌ok?

自己畫都ok
頭先著住人字拖,手執一對勞工手套,行左十萬幾里路尋找一碌棍比我練引體

扮毒撚 去死吧

做咩係咁cm呢句

做咩係咁cm呢句

打錯左野,改極都有錯
頭先著住人字拖,手執一對勞工手套,行左十萬幾里路尋找一碌棍比我練引體

扮毒撚 去死吧

真。毒
見陰陽眼po無左有d問題想問下唔知有無人答到我

早排去泰國玩同拜四面佛
當時有拜到話希望同ex關係好d可以做朋友傾下計
如果復合到就最好啦

返到黎其實無咩特別都係之前咁會廢up幾句但冷淡
近排突然覺得厭倦唔想再落去決定放棄

問題黎啦咁我呢個願望仲洗唔洗還?
其他求既都feel到好行左

完全offtopic希望有巴絲答下

利申唔好有緣份咁幫我塔羅之前玩過接受唔到

留名等森麻哥解答

扮毒撚 去死吧

真。毒

咁我咪珍珠都冇咁真。毒?
見陰陽眼po無左有d問題想問下唔知有無人答到我

早排去泰國玩同拜四面佛
當時有拜到話希望同ex關係好d可以做朋友傾下計
如果復合到就最好啦

返到黎其實無咩特別都係之前咁會廢up幾句但冷淡
近排突然覺得厭倦唔想再落去決定放棄

問題黎啦咁我呢個願望仲洗唔洗還?
其他求既都feel到好行左

完全offtopic希望有巴絲答下

利申唔好有緣份咁幫我塔羅之前玩過接受唔到

留名等森麻哥解答

我見森麻哥好似長註呢到先入黎off topic sorry

扮毒撚 去死吧

真。毒

珍珠唔真

扮毒撚 去死吧

真。毒

珍珠唔真

咁有咩係真

扮毒撚 去死吧

真。毒

珍珠唔真

咁有咩係真

軍官係毒撚咪真

扮毒撚 去死吧

真。毒

珍珠唔真

咁有咩係真

軍官係毒撚咪真

算吧 呢個係永遠的大話

好耐無認真煮野🤘🏻🤘🏻🤘🏻慶祝搵到工
個PS4 賣家又幾抵死
1500蚊俾人轟咁耐

真係請左喇?

請食飯
叫我下期一落店有野同我講 唔係咁都唔請掛
雖然仲未簽約 拎制服個D

請食飯

黎佐世保請你食扑野家

請食飯

黎佐世保請你食扑野家

有冇機會出走都成問題

請食飯

黎佐世保請你食扑野家

有冇機會出走都成問題

有冇錢出走都成問題
個PS4 賣家又幾抵死
1500蚊俾人轟咁耐

而家點 我睇到d巴打去美聯洗板就冇睇

扮毒撚 去死吧

真。毒

珍珠唔真

咁有咩係真

軍官係毒撚咪真

算吧 呢個係永遠的大話

追夢都叫毒撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞